Psikologi lan ROI Warna

werna

Aku nyedhot infographic warna… kita wis nerbitake kepiye jinis napsirake warna, warna, emosi lan merek lan apa utawa dudu warna pengaruh tumindak tuku. Infographic iki rinci babagan psikologi lan uga laba investasi sing bisa dipikolehi perusahaan kanthi fokus ing warna sing digunakake sajrone pengalaman pangguna.

Emosi sing dibangkitake kanthi warna adhedhasar pengalaman pribadi luwih akeh tinimbang karo apa sing diwakili supaya diwakili. Werna abang bisa uga ngelingake wong Natal (anget, positif), saengga wong liya mikir babagan truk pemadam kebakaran nalika omahe kobong (negatif).

  • Red - Energi, perang, bebaya, kekuwatan, nesu, semangat, kekuwatan, tekad, semangat, kepinginan, lan katresnan.
  • Orange - Kasenengan, daya tarik, kebahagiaan, kreativitas, musim panas, sukses, semangat, lan stimulasi
  • Kuning - Kabungahan, penyakit, spontanitas, rasa seneng, akal, seger, bungah, ora stabil, lan energi
  • Lampung - Wutah, harmoni, marasake awakmu, safety, alam, rakus, butarepan, pengecut, pangarep-arep, tanpa pengalaman, katentreman, pangayoman.
  • Blue - Stabilitas, depresi, Alam (Langit, segara, banyu), tentrem, alus, jero, kawicaksanan, intelijen.
  • Purple - Royalti, kemewahan, boros, martabat, sihir, kasugihan, misteri.
  • Pink - Katresnan, romansa, kekancan, pasif, nostalgia, seksualitas.
  • Putih - Kasucian, iman, kesucian, kebersihan, keamanan, obat, wiwitan, salju.
  • Grey - Kekarepan, kasusahan, netral, keputusan
  • Black - Kasucian, pati, wedi, ala, misteri, kekuwatan, keanggunan, sing ora dingerteni, keanggunan, kasusahan, tragedi, prestise.
  • Brown - Panen, kayu, coklat, katergantungan, kesederhanaan, santai, ing njobo, rereget, penyakit, njijiki

Yen sampeyan pengin ngerti babagan warna ing merek sampeyan, priksa manawa maca Dawn Matthew saka artikel Avasam sing menehi katrangan sing luar biasa babagan warna ing pangguna lan prilaku:

Psikologi Warna: Cara Makna Warna ing Brand Sampeyan

Mangkene infographic saka Gelar Psikologi Paling Apik ing psikologi warna sing rinci babagan ton informasi babagan warna kanggo tingkah laku lan asil!

Psikologi Warna

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.