Merek, Warna lan Emosi

werna

Aku nyedhot a infographic warna lan iki infographic saka Perusahaan Logo iku sing apik.

Ilmuwan wis sinau babagan reaksi ing warna ing pirang-pirang taun. Werna warna tartamtu nggawe kita ngrasa babagan tartamtu. Sajrone desainer ngerti warna lan emosi kasebut, desainer bisa nggunakake informasi kasebut kanggo mbantu nyedhiyakake bisnis kanthi cara sing bener. Iki ora aturan sing angel lan cepet, nanging desainer cerdas nggunakake informasi kanggo keuntungan para klien. Infografis sing nyenengake iki nyedhiyakake emosi lan kualitas sing disenengi merek terkenal. Psikologi warna mung minangka salah sawijining bagean saka teka-teki, nanging dakkira sampeyan bakal setuju minangka bagean sing penting banget.

Pandhuan kanggo Warna lan Emosi

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.