Wong Wingdings Kunci Ana…

Tip topi kanggo Scott Abel sing ngirim lucu (digawe kanthi apik) iki video babagan konferensi font ing Indiana Cilik. Aku tresna karo Century Gothic.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.