Pemasaran Kolaboratif karo Google Spreadsheets

Google Spreadsheets

Aku takon karo Kamar Dagang lokal sore iki kanggo ngrembug babagan nganyari anggota. Kamar minangka organisasi sing apik, nanging minangka conto layanan sing apik nalika nganyari maneh minangka organisasi sing nyenengake. Aku cukup yakin manawa Kamar bisa uga kelangan dhuwit kanggo wong sing gabung ing taun pisanan. Nanging, sawise taun kasebut, bathi tambah - lan regane kanggo Anggota Kamar ora bakal mudhun.

Google Spreadsheets

Bengi iki aku ngomong karo kanca kolega, Darrin Grey, babagan kepiye kita bisa gampang nggawe situs kolaborasi sing bisa mbantu anggota sing nganyarake pembaruan supaya kontak karo anggota utawa anggota anyar sing bisa uga duwe risiko. Kita ngomong liwat nggawe situs web - sing mbutuhake sawetara ewu dolar lan sawetara minggu kanggo ngrampungake. Darrin njaluk solusi sing luwih apik lan pungkasane ujar ... "Muga-muga bisa mbuwang spreadsheet ing endi wae wong-wong mung bisa nganyari informasi."

Voila! Google Spreadheets. Kancaku, Dale, nuduhake spreadsheet karo aku sawetara minggu kepungkur lan aku kelingan dheweke ngandhani aku priksa. Sampeyan butuh nganti bengi iki, nanging aku lan pancen apik. Sawise nyimpen spreadsheet, sampeyan duwe kesempatan kanggo ngajak wong kanggo nyunting utawa ndeleng spreadsheet.

Aku pancen nambah saran kanggo Google kanggo ngontrol versi (kanggo nyumerepi nitwit sing mbusak kabeh baris kanthi ora sengaja), uga ijin level Sheet. Ing kasus iki, kita bisa nggawe sheet kanggo saben anggota sing nulungi nglacak anggota sing ditugasake kanthi resiko.

Nanging alat sing apik tenan! Aku mikir bakal bisa. Aku lan Darrin wis mbantu Kamar kanggo nganalisa bisnis kanggo analisis prospek ramalan rong taun kepungkur. Pungkasan taun iki, aku nggawe Skor Z kepemilikan adhedhasar SIC, Taun ing Bisnis, Jumlah Karyawan, lan Total Volume Sales. Iki ngidini kita mriksa lan narik 1/10 prospek tim sales bisa dihubungi. Asil kampanye wis rata-rata ing ndhuwur, nanging kita modhifikasi model kanggo nambah asil taun iki.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.