Ngukur Keterlibatan Pelanggan kanthi Real-Time liwat Analytics Prilaku Swara

Ditembak nganggo kopi

Kita mung nulis babagan penting kaping nanggepi lan kesempatan kanggo sales utawa tim layanan pelanggan kanggo nanggapi ... lan ngrembug babagan kualitas tanggepan uga. Kepiye yen sampeyan bisa ngukur pengaruh obrolan sampeyan karo pelanggan? Sampeyan bisa karo Dialog Cogito.

Cogito Dialog nambah kinerja agen layanan pelanggan kanthi menehi pandhuan prilaku wektu nyata. Skor Keterlibatan Cogito nyedhiyakake ukuran kualitas sing objektif lan andal kanggo 100% interaksi telpon sing dipilih perusahaan karo para pelanggan.

Bayangake yen bisa ngrasakake frustasi utawa kepuasan kanthi nyata nalika sampeyan ngomong karo calon pelanggan utawa pelanggan! Iki minangka janji tumindak Analytics kaya Cogito. Tingkahe Cogito Analytics teknologi diwiwiti saka riset liwat MIT Media Lab lan wis kabukten efektif liwat pirang-pirang penyebaran komersial.

  • Suara Manungsa - Data gedhe Analytics ditrapake liwat algoritma kepemilikan nggawe analisis analisis sinyal swara
  • Real-Time - Pengalaman sing ramah pangguna sing nuntun perwakilan kanggo nyetel gayane kanthi dinamis supaya selaras karo pilihan pelanggan
  • Skor - Skor Keterlibatan Cogito ™ nyedhiyakake manajemen kanthi langkah sing jelas babagan kinerja agen lan sukses interaksi
  • Ramalan - Wawasan sing dijupuk saka saben interaksi menehi informasi apa sing bakal ditindakake sabanjure saben konsumen lan wakil
  • results  - Cloud based, intuisi kanggo digunakake lan integrasi rapi karo CRM lan sistem telephony sing ana saiki nyepetake wektu

Lansiran Dialog Cogito

Cogito nyedhiyakake pandhuan prilaku wektu nyata kanggo wakil layanan pelanggan, supaya bisa nambah gaya komunikasi, nalika nggawe hubungan sing luwih percaya karo para pelanggan. Piranti lunak Cogito menehi wawasan cepet lan objektif babagan level keterlibatan pelanggan kanggo saben interaksi adhedhasar telpon. Iki menehi tenaga profesional kanggo ngirim pengalaman pelanggan sing luwih apik lan peduli, sing pungkasane bisa ningkatake kualitas layanan lan kinerja penjualan.