Coggle: Pemetaan Pikiran Berbasis Browser Kolaboratif

Coggle

Mau esuk, aku lagi nelpon karo Miri Qualfi saka Fanbytes lan dheweke wis ngrancang sawetara ide kanggo mbesuk Wawancara Martech podcast ing Snapchat. Alat sing dibukak apik banget - Coggle.

Coggle minangka alat online kanggo nggawe lan nuduhake peta pikiran. Bisa digunakake kanthi online ing browser sampeyan: ora ana sing bisa didownload utawa diinstal. Apa sampeyan njupuk cathetan, brainstorming, ngrencanakake, utawa nggawe kreatif banget, luwih gampang dibayangake ide karo Coggle. Nuduhake peta pikiran, diagram alur, utawa diagram karo kanca utawa kolega kaya sing disenengi. Pangowahan sing sampeyan lakoni bakal katon ing browser ing endi wae.

Mangkene video introduksi kanthi ringkesan nambah diagram pisanan:

Fitur Solusi Peta Pikiran Coggle:

  • Kolaborasi wektu nyata - Undang kanca kolega kanggo kerja sama karo sampeyan, sekaligus, ing diagram sampeyan.
  • Simpen Saben Ganti - Priksa kabeh pangowahan menyang diagram lan nggawe salinan saka titik apa wae kanggo bali menyang versi sadurunge.
  • Unggah Gambar Unlimited - Gambar seret lan selehake langsung saka desktop menyang diagram sampeyan. Ora ana watesan kanggo jumlah gambar sing bisa ditambahake.
  • Tambah Teks lan Gambar Ngambang - Tambah label teks lan gambar sing dudu bagean saka wit diagram kanggo nyathet bagean peta sampeyan.

Lengganan mbayar uga ngidini fitur ing ngisor iki:

  • Diagram Pribadi Tanpa wates - Gawe diagram pribadi sing sampeyan karepake. Yen sampeyan mbatalake langganan, sampeyan bakal tetep pribadi, lan sampeyan tetep ngakses.
  • Gawe Loop lan Gabung karo Cabang - Gabung karo cabang lan gawe gelung kanggo nggawe diagram sing luwih kuat lan fleksibel sing makili aliran proses lan prekara maju liyane.
  • Kolaborasi Tanpa Setup - Ngidini sawetara wong bisa ngowahi diagram kanthi nuduhake link rahasia karo dheweke. Ora dibutuhake login.
  • Multiple Points Wiwitan - Tambah sawetara item tengah menyang diagram kanggo peta topik sing gegandhengan ing siji ruang kerja.

Mulai Nggunakake Coggle Gratis Dina Iki!

Pengungkapan: Aku nggunakake ragad rujukan kanggo Coggle ing postingan iki.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.