CoffeeSender: Kirim Kertu Hadiah Starbucks kanthi Siji Klik

kirim tenaga penjualan starbucks

Kajaba ulkus, sapa sing ora seneng karo Starbucks? Aku wis nulis sadurunge, yaiku perkara cilik sing sampeyan lakoni sing paling gedhe pengaruhe. Amarga sampeyan ora bisa muter ing umume komunitas tanpa ndeleng Starbucks, lan Starbucks cukup sinonim karo rapat bisnis, kayane logis manawa sampeyan duwe aplikasi sing terintegrasi karo CRM sing bisa miwiti Kertu eGift $ 5 Starbucks® liwat email.

Warung Kopi minangka aplikasi sing ngidini sampeyan ngirim kopi Starbucks menyang pelanggan, prospek utawa mitra kanthi langsung Salesforce lan platform liyane. Iki ora mung tombol, sanadyan! CoffeeSender ngidini sampeyan ngunggah CSV, kalebu ngirim kertu hadiah kanthi otomatis liwat kampanye, utawa mung ngirim kanthi manual nalika sampeyan utawa tim ngrasakake.

karyawan kopi-salesforce

Sampeyan uga bisa ngatur template email sing nyedhiyakake Kertu Hadiah Starbucks:

Templat Email Pangirim Kopi

Lan, mesthine, kode panebusan dioptimalake kanggo seluler!

pangirim kopi

CoffeeSender ora mung diintegrasi karo Salesforce, uga duwe integrasi karo Salesforce, Microsoft Dynamics, Oracle Sales Cloud, Marketo, Hubspot, Influitive, Act-On, Pardot, Goto Meeting, Google Calender, Outlook, SurveyMonkey, LinkedIn, Gmail, Slack, Taleo lan Zendesk. Ora weruh integrasi sampeyan? Dheweke entuk REST API kanggo ditambahake ing platform sampeyan dhewe.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.