CodeGuard: Gawe serep situs web ing Cloud

CGlogo transparan 300px

Udakara setaun kepungkur, kita ana klien sing nelpon, lan dheweke kepranan. Dheweke mbusak pangguna saka sistem lan pangguna kasebut diduweni kabeh konten dadi konten uga bakal dihapus. Isi ora ana. Wulan kerja kanggo ngisi situs ... kabeh deg-degan. Keterlibatan kita mung kanggo nggawe tema, ora ngatur hosting lan implementasine sing nyata. Asile, kita mung duwe cadangan tema… konten sing ilang disimpen ing database. Mesthine, dheweke ora duwe metode backup database uga perusahaan hosting.

Wiwit kuwi, kita wis yakin manawa, preduli saka keterlibatan karo klien, manawa wis cocog keamanan lan serep kasedhiya kanggo situs kasebut. Akeh sing ngandelake tim IT utawa hosting ... nanging asring ditemokake manawa cadangan kasebut diwatesi kanggo file utawa data - nanging asring ora kalorone.

CodeGuard nyedhiyakake solusi serep situs web kanthi otomatis liwat Software minangka Layanan, lan nggawe sihir! Dheweke minangka wong sing mburine ngawasi situs sampeyan lan nggawe manawa aman. Yen CodeGuard nemokake pangowahan ing situs sampeyan, dheweke bakal njupuk serep anyar lan uga ngirim email cepet menyang sampeyan.

  • Ngatasi masalah kanthi luwih cepet - Nggunakake ChangeAlerts inovatif CodeGuard, sampeyan bakal nyuda wektu sing ora bisa dilindhungi kanggo ngenali panyebab utama masalah sing digawe dening klien sampeyan. Kanthi mulihake siji klik, sampeyan uga bakal nyuda wektu sing dibutuhake kanggo mbenakake masalah kasebut, sawise panyebab utama wis dingerteni.
  • Lindhungi klien sampeyan - Seringkali, klien dadi mungsuh paling gedhe dhewe tanpa dirasakake. Bebener sing ora disengaja yaiku mbusak file, nimpa, lan kesalahan manungsa sing gampang nyebabake luwih akeh masalah tinimbang peretas jahat lan sisipan malware. Kanthi CodeGuard, sampeyan bisa nglindhungi klien saka awake dhewe.
  • Lindhungi dhasar sampeyan - Nyegah biaya supaya ora bisa ngontrol kendali kanthi jelas lan duwe kepemilikan saka masalah sing diwenehake klien sampeyan. Ngowahi jam sing ora bisa dilatih dadi karya sing duwe bathi kanthi entuk kesepakatan klien yen sampeyan ngrampungake masalah sing digawe ing njaba kontrol.
  • Nambah penghasilan sampeyan - Tambahake aliran pendapatan tambahan kanggo bisnis sing ora bakal nguciwani sampeyan. Adol maneh kanggo klien iku gampang. (i) Cukup aktifake situs web nalika nggawe utawa kudu nganyari. (ii) Tambah CodeGuard minangka item baris, lan yen dibutuhake, tuduhake klien video kita kanggo nerangake kenapa dheweke butuh.

CodeGuard nggunakake teknologi agnostik platform kanggo ndhukung macem-macem sistem manajemen aplikasi lan aplikasi. Iki ngidini CodeGuard nggawe cadangan meh kabeh jinis situs utawa database, kalebu WordPress, Joomla !, Magento, Drupal, phpBB lan MySQL.