Cocaine lan Blogging

Lewis Green nulis kiriman hebat, diarani Endi Sapi ing Blogging?, priksa manawa sampeyan entuk kesempatan.

CocaineNalika kuliah, salah sawijining makalah lan analisis sing daklakoni yaiku babagan kecanduan kokain. Aku njaluk ngapura sadurunge amarga ora menehi kredit kanggo sumber, nanging mung sawetara iki. Pecandu sing sukses miwiti kebiasaan kanthi rata-rata ing taun kesembilan pemulihan. Taun sanga! Kanthi tembung liyane, pasang pusat rehabilitasi saiki, lan sampeyan ora bakal entuk bathi maneh sajrone sangang taun.

Masalahe? Politikus dipilih saben 4 taun. Kesulitan kasebut yaiku yen yen wilayah metropolitan duwe masalah kokain, tindak pidana bakal ditindakake… nyolong, gelut, pembunuhan, lan liya-liyane. Politikus hardcore milih kanggo 'ngatasi' masalah kasebut. Nanging dheweke pancen butuh sangang taun kanggo ndandani? Hmmm Dheweke mung duwe 4 taun.

Dadi solusi kasebut ganti saka pulih dadi tahanan. Politikus sing sukses ora nate ngrewangi ningkatake tingkat pamulihan pangguna kokain, nanging akeh sing padha metu saka dalan kaya pemilihan sadurunge. Dheweke pancen ora duwe pilihan apa-apa. Konstituen nuntut asil. Asile, pakunjaran kita kebak pelaku narkoba sing bakal terus dibebasake, dipenjara, dibebasake, dipenjara, lsp.

Ing jangka panjang, biaya tahanan ing kurungan biaya pusat pemulihan. Yen sampeyan ndeleng anggaran taunan babagan "Perang Narkoba" ing Amerika Serikat, sampeyan bakal nemokake manawa anggaran kanggo pulih, ora bisa ditemokake ing kabeh anggaran. Ora ana pungkasane, uga ora ana pangarep-arep kajaba sains bisa mlebu lan nyepetake siklus pemulihan.

Apa hubungane kokain karo blogging?

Blog minangka strategi pemasaran iku mung strategi. Blogging dudu prastawa. Saben kiriman disambungake menyang pungkasan lan sabanjure. Entri blog siji ora bakal nggawa sampeyan ing endi wae, nanging ewonan wong kasebut pancen bakal miwiti nggawe komunitas pamaca lan gambar babagan ilmu, pengalaman, lan kepribadian sing jelas banget. Dheweke uga bakal nambah kesadaran kanggo merek lan kepribadian, otoritas, lan peringkat mesin telusuran.

Dadi… ing endi bathi ing sing?

Sampeyan kudu nyedhiyakake ROI kanggo dolar pemasaran, bener? Sampeyan duwe 10 blog ing situs web perusahaan, mbuwang 10 eksekutif saben minggu kanggo nulis lan staf IT kanggo ndhukung. Iku akeh dhuwit ing item garis kasebut, iya? Lan sawise setaun, apa sing kudu sampeyan tampilake? Apa sampeyan duwe bisnis luwih akeh? Apa sampeyan duwe bathi luwih akeh?

Ing kene ana masalah sing ngundakake kepala sing elek. Siklus penganggaran kanggo taun wis rampung lan sampeyan ora bisa nuduhake apa-apa. Ora ana siji-sijine klien anyar sing bisa diarani saka blog sampeyan. Iki ora bisa digunakake! Kabeh hype Web 2.0! Kita ora blog lan entuk luwih akeh pelanggan. Kita tuku iklan spanduk lan luwih apik tinimbang blog kita.

Mesthi padha.

Masalah karo iklan yaiku nggawe reputasi sampeyan ora apik. Dheweke ora ngidini prospek utawa pelanggan ngobrol karo sampeyan. Dheweke ora ngrewangi ngoptimalake mesin telusuran. Dheweke ora nyebabake pemasaran mulut. Dheweke ora ngrewangi retensi pelanggan.

Dadi, tinimbang ngrawat hubungan lan pulih kanthi ati-ati sajrone jangka panjang, sampeyan kudu milih supaya bisa mlebu ing kunjara. Program pemasaran sampeyan dadi lawang revolusi kunjara… pariwara sing dituku, asil sing ora umum, iklan sing dituku, asil sing ora umum, terus lan terus.

Terserah sampeyan. Masalah kasebut pancen strategis. Yen sampeyan pengin nyisihake wektu lan sumber daya kanggo nggawe online lan otoritas online (lan sampeyan duwe bakat kanggo narik kawigaten), sampeyan bakal bisa ndeleng asile. Merek sampeyan bakal kuwat, telpon bakal muni, lan sampeyan bakal kepenak karo jaringan pelanggan, pembaca, penggemar, kanca lan sumber daya sing ora bisa diganti. Sampeyan bakal bisa nemokake situs web kanthi luwih perhatian.

Kolega saya sing miwiti bisnis blog online dhewe sing ngetrapake teknologi blogging ujar nalika nedha awan, "Ing endi wae kita golek informasi babagan blogging, kita bakal ndeleng jeneng sampeyan Doug!". Pancen ora ngono. Aku iki ora blogger A-List lan jenengku ora ana ing endi-endi. Nanging, iku stands metu nalika ndeleng amarga ngerti aku.

Dadi apa regane investasi sampeyan, Doug?

Aku wis blog kurang saka setaun lan wis nem puluh limo keterlibatan liyane karo profesional industri, aku duwe sawetara A-listers ngunjungi situsku lan menehi komentar, aku duwe editor maca buku sing aku ' Aku nulis (dheweke menehi saran gedhe!), Aku wis diwawancarai ing televisi lan berita lokal, aku ditawani kemitraan ing bisnis, lan aku wis entuk akeh kanca. Apa aku duwe dhuwit luwih akeh ing kanthongku? Mbok ora ... nanging bakal teka.

Aku bakal gelem nggarap 9 taun maneh, nanging percaya, aku ora prelu. Asile bakal enggal teka. Sawetara minggu kepungkur, aku nedha awan karo CEO saka Solusi Bitwise lan dheweke takon marang aku, "Endi ROI?"

ROI bakal teka, ujarku. Aku mbandhingake keterlibatan blogging karo kuliah. Nalika miwiti kuliah lan nandur modal atusan ewu dolar ing pendhidhikan, sampeyan ora mandheg saben kuartal utawa taun lan takon ing endi ROI. Sampeyan ngerti yen bakal teka amarga sampeyan nggawe wewenang, kredibilitas, pengalaman lan pendhidhikan.

Aku ngarep-arep lulus. Aku ora ngerti kapan tekane, nanging bakal sadurunge sampeyan ngerti.

4 Komentar

  1. 1
  2. 3
  3. 4

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.