Wong Lemak Iki Nggawe Pemasaran Coca-Cola

marketing coca cola

Aku lemu ... nyatane, aku kudu ngilangi bobot wong rata-rata supaya bisa lemu. Aku seneng nyalahake tiroid, genetika, karya, level stresku… mergo. Kasunyatane, sanajan nyata. Nalika mangan kanthi bener lan olahraga, saya mudhun bobot. Yen ora olahraga utawa mangan kanthi bener, saya bobot. Sajrone wektu ngepenakke, aku cenderung nglirwakake kesehatan lan nyilem menyang jurang ... lan jaman saya luwih stres sajrone sawetara taun kepungkur.

Dadi lemu dudu saka kurang pengetahuan babagan nutrisi utawa ngerteni olahraga lan cara kerja awak. Aku gelem yakin yen wis maca luwih akeh buku, nonton luwih akeh dokumenter lan ngerti babagan nutrisi tinimbang umume wong sing sehat. Aku uga bakal yakin yen bobote luwih akeh tinimbang wong ... atusan pon pirang-pirang taun kepungkur. Sayange, aku wis entuk akeh maneh amarga ora duwe kekarepan lan prioritas kesehatan lan keseimbangan kerja ing uripku.

Kajaba tresnaku karo glepung putih lan gula uga tresnaku marang Internet lan kebebasan. Internet nyedhiyakake media umum kanggo wong utawa perusahaan ora perlu ngenteni para wartawan utawa pamrentah kanggo menehi perhatian. Perusahaan bisa ngrampungake, lan nggawe olahpesen dhewe - tanpa nyaring, mratelakake panemume, utawa sensor. Mula aku seneng kasunyatane Coca-Cola ngatasi risiko kesehatan digandhengake karo produke ing seri iklan anyar.

Kita urip ing jagad iki, yen ana sing salah, kita luwih seneng nuduhake driji lan nyalahke wong liya, tinimbang nganalisa kepiye pengaruh pribadi marang pangowahan. Perusahaan minangka target sing gampang, luwih-luwih yen duwe bathi banget. Cara paling gampang yaiku nyalahke Coca-Cola ing epidemi obesitas tinimbang nggawe anak luwih aktif karo kegiyatan ing njaba ruangan, nyelehake smartphone, mlebu gym, utawa mangan sing luwih sehat. Kita nyalahke pemasaran produk kelas dunia tinimbang evolusi pendhudhukan sing mbutuhake sethithik utawa ora energi.

Tujuan pemasaran apa wae yaiku strategi kanggo nyoba supaya luwih akeh wong supaya tuku produk luwih asring. Aku ora yakin manawa pemasaran iku manipulatif, nanging aku rumangsa manawa masarakat ora duwe tanggung jawab tumrap tumindak kasebut. Kabeh wong ngerti manawa soda dudu minuman sing nyumbang kanggo gaya urip sehat. Aku ora butuh Coca-Cola kanggo ngandhani ... nanging aku seneng amarga dheweke ngandhani kabeh wong sing nyerang kasunyatane babagan produke.

Omong-omong ... Aku duwe gelas Coke mau bengi, lan apik tenan. Dina iki, aku sarapan sing sehat, ngethok cemilan, lan nedha bengi sing sehat banget. Sesuk aku arep numpak pit (aku lara dina iki sawise pisanan nitih wulan pirang-pirang minggu kepungkur). Aku ora butuh Coca-Cola utawa pamrentah kanggo ngandhani yen aku kudu nggawa bokong ing sepeda kasebut sesuk.

Aku lemu, ora bodho.

5 Komentar

  1. 1

    Kirim apik Doug! Nggarap luwih cerdas lan luwih sehat sajrone sawetara wulan kepungkur lan uga ing taun 2013. Dadi luwih cerdas lan luwih tanggung jawab lan ora bodho lan nyalahake kabeh liyane kajaba awake dhewe!

    Ya, lan aku setya nunggang acara RAIN 2013 karo sedulurku ing wulan Juli. Dadi, aku uga bakal siyap saddle sing nyepetake uga.

  2. 3

    Pendekatan cerdas, kaya biasane, saka Coke. Ngelingake kula babagan judi - "muter kanthi tanggung jawab". Secara pribadi, postingan iki nuduhake sawetara kualitas sing paling disenengi: asli lan transparan. Kajaba kasunyatan manawa sampeyan minangka pemasar sing cerdas, kualitas kasebut pancen mbedakake sampeyan saka paket kasebut lan nyumbang kanggo sukses perusahaan sampeyan. Sampeyan iku wong sing hebat, Pak Doug.

  3. 5

    Apa aku wong sing ora precaya ing kamar sing pengin dheweke rampung 30 taun kepungkur tinimbang kuwatir bathi bathi? Lan aku sengit banget wiwit ora skeptis amarga kasunyatan manawa DK maneh nyerang tendhangan iku apik.

    Coke apik banget yen nindakake pemasaran kanthi sadar kesehatan pancen apik - nanging ing wektu sing padha aku mikir amarga saiki ana dhuwit kanggo wong-wong ing Atlanta. Soda menehi energi cepet lan dehidrasi ing wektu sing padha, mula sampeyan ora bisa duwe. Paling ora, aku ora bisa. Kuwi ora bakal dirampungake. Apa sing bakal ditangani yaiku wong bisa ngetung kalori lan ngombe luwih akeh Coca-Cola lan njupuk kalori ing papan liya - kayata Coklat utawa golek cheeseburger tinimbang Big Mac @ McDonalds.

    Ora ana malaekat ing pemasaran, nanging perang sampeyan bener lan aku ngormati sampeyan, 'bromance.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.