Sistem Cobia: Media Sosial Umum lan Sindikasi

sistem kobia

Jagad pemasaran saya akeh diganti kanthi umur sumber daya digital lan media sosial. Kanthi ana solusi banjir sing kasedhiya saiki, sumber daya kanggo para profesional kanggo negesake pengaruh luwih dhuwur. Akeh alat sing nyedhiyakake sumber daya lan layanan kanggo bisnis, nanging siji sing ora ditawakake yaiku sistem sing mbantu sampeyan nemokake pelanggan nalika wis mbutuhake.

Sistem Cobia wis ngembangake sistem sing dienggo kanggo ngganti game babagan cara bisnis nggayuh pelanggan. Sawise ndhaptar, bisnis sampeyan bakal nampa kaca landas sing apik, lan bakal didaftar ing direktori uga Google Places.

Pemantauan Sosial Sistem Cobia

Langsung ing kaca ngarep dashboard, pamilik bisnis diwenehi alat kanggo ngevaluasi obrolan jaringan, kalebu calon pelanggan yen njaluk pitulung. Sistem kasebut gumantung karo informasi saka ahli - pamilik bisnis - kanggo target frase sing cocog karo bisnis. Sawise tembung kunci wis dilebokake, iki nyetel Sistem Cobia kanggo kerangka pemasaran lengkap.

Bayangake manawa ana pelanggan sing tweeting babagan lambatnya bisnis sampeyan, banjur bisa nanggapi kanthi cepet nganggo kupon lan njaluk ngapura kanggo mbantu sampeyan. Apa ora bakal bisa mbukak bisnis sampeyan?

Dealer mobil bisa ngenali salah sawijining istilah sing paling populer ing media sosial, Aku pengin mobil, kanthi respons sing diwenehake kanggo pelanggan adhedhasar demografi - iki minangka keterlibatan pribadi sing disesuaikan karo target pamirsa. Ngontrol apa sing dicritakake wong babagan sampeyan lan bisnis sampeyan minangka inti manajemen reputasi, sing sisteme nyengkuyung liwat penjangkauan kanthi mung mangsuli kiriman pangguna.

Cobia Systems - Tuladha Twitter Twitter

Sindikasi Artikel Cobia Systems

Bagéan integral kanggo komunikasi karo pelanggan yaiku kanthi njaga topik obrolan sing paling anyar. Fitur sindikasi artikel Cobia dibangun kanthi dipikirake kanthi nggoleki ing web crita sing paling relevan adhedhasar tembung kunci sing relevan.

Minangka tambahan otomatis kanggo konten asli perusahaan sampeyan, artikel iki bakal antrian kanggo nyaring khusus, lan banjur bakal dikirim ing tembok Facebook utawa Twitter sajrone enem jam. Kagiyatan ing artikel sing wis tren iki, sing sampeyan tampilake, banjur bakal katon dening jaringan pelanggan, kanthi organik entuk perusahaan sampeyan.

Pariwara lan pangenalan merek minangka faktor penting kanggo narik bisnis anyar lan njaga klien saiki. Ketekunan ngasilake asil, luwih-luwih yen pelanggan ngerti manawa ana kesepakatan. Pariwara loro narik pelanggan anyar uga njupuk maneh klien lawas.

Kampanye Sistem Cobia

kanthi Sistem Cobia'Fitur kampanye, pelanggan ora bakal kliwat bakal ngalahake perusahaan sampeyan. Ing kerangka kerja, sampeyan bisa nggawe kampanye pemasaran kanthi skala lengkap kalebu deskripsi lan ajakan-tumindak kayata kode promosi. Sampeyan bakal ngontrol durasi kampanye lan sapa sing nampa jeblugan kanthi jarak sing paling spesifik. Ing Cobia, pangguna duwe ngalami pengikut 100% nganti 3,400% menyang kaca bisnis nggunakake fitur kampanye.

Cobia Systems nawakake alat kanggo mikir kanthi kreatif, nglancarake tugas pemasaran saben dina dadi siji platform, lan menehi asil target tanpa wates kanggo nambah jangkauan sampeyan. Napa pelanggan kudu nggoleki sampeyan? Sampeyan kudu nemokake. Devan Sharma - CEO lan Pendiri Cobia Systems

Profesional ing industri pemasaran bakal ngawasi apa sing dicritakake wong babagan merek sampeyan ing pasar digital uga bisa ndeleng tren lan owah-owahan persaingan supaya merek sampeyan tetep anyar lan bisa ngatasi kabeh masalah layanan pelanggan. Pariwara bakal ngidini sampeyan nggayuh merek lan narik kebutuhan klien saiki menyang strategi pemasaran saben dina kanggo adol. Kreativitas lan alat sampeyan kanggo ngontrol reputasi online dibutuhake kanggo ngindhari konten sing basi lan monoton ing kampanye kampanye pariwara sing terus berkembang.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.