Aku Ora Nduwe Kompetisi

tangan munggah1

tangan-up.jpgAku ngerti swarane umuk. Aku ora maksud ngono. Yen ana wong sing nyebutake persaingan ing perusahaan sing aku kerjani, aku moyoki. Aku mesthi duwe. Nate ana wong nate ngandhani aku yen mokal ndelok mburi sampeyan lan tetep balapan maju kanthi cepet. Aku yakin wedi nglumpuhake perusahaan.

Aku percaya ko-opetisi.

Aku ora pengacara ora mbantah kompetisi sampeyan ... saben perusahaan kudu ngerti kaluwihan sing diwenehake. Sing luwih penting tinimbang kaluwihan kompetitif sampeyan yaiku ana utawa ora cocog karo kaluwihan kasebut lan kabutuhan nyata saka pelanggan. Aku nambah bisnis wiwit saiki lan ing dina-dina pisanan aku njupuk kabeh tugas sing dakkarepake supaya bisa tetep tetep mlaku. Yen dipikir-pikir, kuwi dudu keputusan sing apik ... Aku bisa ngrujuk akeh proyek kasebut lan para klien mesthi seneng, bisa uga luwih seneng.

Fokusku saiki yaiku nggawe kemitraan karo agensi gedhe, perusahaan hubungan masyarakat, lan terus nambah hubungan sing dakkirim karo klien sing gedhe banget. Minggu iki, aku wis milih loro prospek sing apik kanggo kompetisi. Yaiku tumindak sing bener. Aku ora bisa nyedhiyakake sesambungan kasebut kanthi perhatian sing cocog lan aku ora duwe sumber daya kanggo bisa sukses ... mula kenapa aku bakal duwe reputasi?

Ing kene ing Indianapolis, ana klompok wong sing duwe talenta sing bisa nyedhiyakake layanan sing padha sing dakkirim. Perusahaan kaya TargetTrget, Tengen Ing Interaktif, compendium, lan sawetara desain web lan agensi pangembangan duwe produk lan layanan sing bisa dakwenehake… nanging ora. Dheweke duwe investasi, infrastruktur, dhukungan pelanggan lan sumber daya sing ora duweni. Sing luwih apik kanggo pelanggan.

Ing sisih Media Sosial, ana sawetara wong ing kutha… kabeh sing dakkarepake kancaku. Nalika nyedhaki sawetara perusahaan gedhe ing kutha, masing-masing bakal nggawa perspektif dhewe. Aku ora kuwatir saingan karo dheweke ing level iki. Maneh, aku luwih kuwatir yen perusahaan entuk tengen sumber daya Yen aku ngrujuk lan sukses, kita kabeh bakal menang. Aku seneng menehi referensi, kompetisi dadi bisnis, lan aku uga bakal njaluk telpon kaping pisanan.

Bubar, perusahaan lokal (ageng) menehi solusi kanggo meksa aku nyedhiyakake sawetara layanan gratis kanggo dheweke. Aku mung nggawa dheweke menyang kolega sing pisanan mriksa karo aku. Nalika mundur, dheweke bali menyang aku lan aku ngerti dheweke ora kasengsem.

Ing sisih liyane, ana sawetara agensi ing kutha sing saiki nganggo monarch para optimisasi mesin telusuran utawa keahlian media sosial. Sanajan ora nambahake staf ing keahliane kasebut, uga ora duwe asil karo klien ing arena kasebut, dheweke terus golek perusahaan sing golek layanan kasebut. Dheweke oportunis, nyedhiyakake saben layanan sing pengin ditakonake sapa wae. Aku ora seneng karo apa sing ditindakake lan bisa uga asring dakkandhakake.

Yen sampeyan nggoleki optimisasi mesin telusuran panyedhiya, tindakake sawetara telusuran lan sampeyan bakal bisa nemokake sing menang. Gampang banget. Yen sampeyan nggoleki ahli media sosial, rawuh ing sawetara acara regional, priksa sapa sing miwiti jaringan regional sing sukses, lan deleng sapa sing duwe pandherek akeh. Bakal jelas banget sapa sing duwe keahlian lan sapa sing ora duwe. Para oportunis ninggali luh.

Aku ora percaya yen aku duwe kompetisi. Tugasku yaiku ndeleng apa aku cocog karo pain sing diduweni perusahaan kasebut. Yen aku ora pas, aku terus. Mula, pertunangan saya saya mundhak, aku luwih akeh wektu kanggo ngrampungake perkara sing disenengi, klien ndeleng asil sing dikarepake, lan aku seneng… lan isih pecah;).

Apa sampeyan mikir Apa sampeyan tenan duwe kompetisi?

12 Komentar

  1. 1

    Tugas sampeyan yaiku manawa perusahaan sing pengin nggawe bisnis nuduhake target lan nilai supaya bisa kerja bareng. Nanging luwih becik sampeyan ngerti manawa sampeyan wis rampung muter lan nindakake apa wae sing dijaluk saben klien amarga dheweke takon.

  2. 3

    "Ana wong sing nate ngandhani aku yen mokal ndelok mburi sampeyan lan tetep balapan maju kanthi cepet."

    Aku setuju kabeh! Bubar iki kita duwe rong perusahaan sing nawakake layanan sing padha lan pura-pura kepengin nggunakake layanan kita. Dheweke cukup njlimet, malah bakal menehi jeneng wong sing nyebut dheweke. Dadi, nalika ngisi formulir ing situs web, nelpon lan ninggalake pesen surat swara, lan ngirim email kanggo informasi luwih lengkap, nalika lagi ngobrol karo calon pelanggan. Dheweke bakal luwih ngentekake wektu kanggo ngobrol karo prospek lan nyedhiyakake layanan pelanggan sing hebat.

    Minangka liyane, aku uga setuju. Ngerti kabisan. kapabilitas lan sumber daya. Nggawe hubungan sing saling nguntungake karo wong-wong sekitar sampeyan. Kabeh wong menang banjur.

  3. 4

    Pos apik, Doug. Aku setuju kabeh.

    Narik banget terjemahan saka kompetisi Latin asli yaiku, "Kanggo ngupayakake kabeh supaya luwih apik kabeh." Gegayutan babagan pemenang lan wong sing kalah diwiwiti karo wong Prancis ing Abad 16. Ninggalake Kodhok, eh?

  4. 6

    Aku setuju banget karo sampeyan manawa akeh wong sing nyewa panyedhiya kanthi target SEO nyoba entuk layanan gratis. Matur nuwun kanggo kepala.

  5. 7

    Aku luwih ora setuju karo iki. Aku mikir kakehan wektu kanggo fokus lan kuwatir karo para pesaing. Utamane ing pasar sing dinamis kaya media sosial lan SEO, sing tuwuh kanthi cepet, ana akeh ruang kanggo kompetisi, lan sampeyan bakal mati amarga sampeyan ora cocog karo pelanggan tinimbang amarga pesaing sampeyan mangan awan .

  6. 8

    Doug - kaya biasane, aku seneng karo pendekatan sampeyan. Aku mesthi ora nate mikir yen babagan referensi vs. nindakake bisnis dhewe, anggere pelanggan seneng, dheweke bakal eling yen Sampeyan seneng, sanajan mung rujukan. Lakune mlaku kaya kenek, bener?

    Ditambah maneh, umume perusahaan cenderung ngurmati kabeh integritas amarga ngerti yen dheweke njaluk barang sing sampeyan ora bisa utawa ora kudu nyoba menehi lan jujur ​​babagan iki. Yen perusahaan ora ngurmati lan mung kepengin nyimpen dhuwit, mula sampeyan ora pengin dheweke dadi pelanggan, bener? Gampang diandhani lan angel ditututi ing lanskap ekonomi saiki, nanging isih bisa dienggo… utawa paling ora tembung sing bakal dikirim.

  7. 9

    Doug, aku percaya yen sampeyan nglampahi wektu sing kuwatir kuwatir karo apa sing ditindakake kompetisi: (1) bosen lan ora fokus, utawa (2) sampeyan ora ngerti apa sing kudu sampeyan lakoni. Dadi progresif lan ora reaktif ing lingkungan sampeyan minangka inti sukses.

  8. 10

    Doug - Posisi apik! Aku ngelingi ing awal karirku nggunakake istilah militer dening akeh perusahaan: perang, perang, strategi, taktik, lan liya-liyane. Kita kuwatir banget babagan apa sing ditindakake perusahaan liyane. Karo perusahaan, aku ora bisa kuwatir karo wong lanang liyane. Kita kudu fokus nyedhiyakake produk lan layanan sing paling apik kanggo para klien. Kadhangkala kita wis adoh saka "kesempatan"; kaping liyane kita wis nyerahake dheweke menyang wong liya. Miturut pendapatku, ana akeh perkara sing kudu ditindakake, yen kita fokus karo regane sing bakal diwenehake.

  9. 11

    Aku seneng filosofi sampeyan nyedhiyakake kebutuhan pelanggan
    luwih dhisik amarga aku seneng nyedhiyakake layanan pelanggan sing luar biasa. Aku penasaran
    yen perusahaan sing ngirim pelanggan bali yen
    dheweke nemokake pelanggan sing ora cocog. Apa sampeyan entuk akeh rujukan saka kono
    utawa apa sampeyan mung percaya marang karma sing apik kanggo nulungi pelanggan?

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.