Kiriman sing Ditulis Bersama ing WordPress

co penulis wordpress

Yen kabeh wong njaluk supaya kita nindakake sing beda karo blog kita, kita ora nate nanggapi kanthi "Aku ora bisa nindakake iku.". Kita nggawe akeh pangembangan WordPress lan terus-terusan kesengsem karo pirang-pirang alat sing kasedhiya kanggo ngrampungake proyek kasebut. Wingi, kiriman tamu kanggo promosi acara karo media sosial… stiker yaiku kiriman blog sing ditulis bebarengan!

Lan kita bisa nindakake!
co penulis plugin wordpress

Nanging ora gampang! Pisanan kita instal plugin sing apik sing diarani Co-Authors Liyane sing katon minangka plugin saiki sing nduweni fitur sing apik banget lan integrasi sing padhet. Sampeyan ora aktif lan sanalika plugin aktif. Ing endi wae sampeyan pengin sawetara penulis ditampilake ing cithakan, sampeyan kudu ngowahi kode kanggo nangani looping liwat pangarang tambahan.

Kanggo kita, tegese nganyari fungsi.php sing nyedhiyakake informasi panganggit babagan kutipan ing kaca omah lan kategori - uga siji kaca postingan blog sing nampilake bagean pangarang khusus ing ngisor postingan blog.

Nalika sampeyan nulis kiriman penulis, sampeyan bisa miwiti ngetik jeneng tambahan kanggo nambah penulis kaping pindho (utawa luwih). Fungsionalitas otomatis mung bisa nylametake. Kita duwe udakara 60 penulis pangguna ing blog iki dadi luwih apik tinimbang ngurutake dhaptar sing gedhe. Sampeyan uga bisa nyeret lan ngeculake urutan penulis yen sampeyan pengin.

kirim penulis pirang-pirang penulis

Amarga bungah, postingan iki uga ditampilake kanthi otomatis ing kaloro kaca pangarang… mula pangembang nggunakake sawetara kode back-end sing apik sing wis ana ing WordPress. Aku wis ndeleng sawetara kode inti ing WordPress sing ngidini fitur iki dibangun mbesuk… nanging saiki plugin kasebut bisa digunakake kanthi apik. Yen sampeyan isih prihatin, ing penulis kalebu wong saka Automattic (Perusahaan induk WordPress).

Kita duwe sawetara pangecualian ing endi ora nampilake - tema seluler (sing bakal dianyari mengko), feed RSS lan App iPhone. Nanging, saiki, kita wis entuk kabeh sing dibutuhake!

2 Komentar

  1. 1

    Hai, aku ngatur blog Gratis WordPress.com kanggo klub Jurnalisme sekolahku, lan pengin bisa nemtokake panganggit sing sejatine, dudu ing garis judhul, kanthi cara ngeklik jeneng pangarang ing artikel utawa babagan kaca bakal ditampilake kiriman ing kaca kalorone penulis. Nganyarke saka situs Free ora ana gandhengane, mula aku ora bisa nindakake iki nganggo plugin, lan aku pengin nyoba nyingkirake kategori utawa tag. Yen bisa menehi tag utawa nggolongake artikel tanpa katon kanggo para pamaca, mula bisa dadi cara paling gampang kanggo aku

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.