Kiriman sing Ditulis Bersama ing WordPress

co penulis wordpress

Yen kabeh wong njaluk supaya kita nindakake sing beda karo blog kita, kita ora nate nanggapi "Aku ora bisa nindakake iku.". Kita nggawe akeh pangembangan WordPress lan terus-terusan kesengsem karo pirang-pirang alat sing kasedhiya kanggo ngrampungake proyek kasebut. Wingi, kiriman tamu kanggo promosi acara nganggo media sosial… stiker yaiku kiriman blog sing ditulis bebarengan!

Lan kita bisa nindakake!
co penulis plugin wordpress

Nanging, ora gampang! Pisanan kita instal plugin sing apik sing diarani Co-Authors Liyane sing katon minangka plugin saiki sing nduweni fitur sing apik banget lan integrasi sing padhet. Sampeyan ora aktif lan sanalika plugin aktif. Ing endi wae sampeyan pengin sawetara penulis ditampilake ing cithakan, sampeyan kudu ngowahi kode kanggo nangani looping liwat pangarang tambahan.

Kanggo kita, tegese nganyari fungsi.php sing nyedhiyakake informasi panganggit babagan kutipan ing kaca omah lan kategori - uga siji kaca postingan blog sing nampilake bagean pangarang khusus ing ngisor postingan blog.

Nalika nulis kiriman penulis, sampeyan bisa miwiti ngetik jeneng tambahan kanggo nambah panganggit kaping pindho (utawa luwih). Fungsionalitas otomatis wis dadi lifesaver. Kita duwe udakara 60 penulis pangguna ing blog iki dadi luwih apik tinimbang ngurutake dhaptar sing akeh banget. Sampeyan uga bisa nyeret lan ngeculake urutan penulis yen sampeyan pengin.

kirim penulis pirang-pirang penulis

Amarga bungah, postingan iki uga ditampilake kanthi otomatis ing kaloro kaca pangarang… mula pangembang nggunakake eksploitasi sawetara kode back-end sing apik sing wis ana ing WordPress. Aku wis ndeleng sawetara kode inti ing WordPress sing ngidini fitur iki dibangun mbesuk… nanging saiki plugin kasebut bisa digunakake kanthi apik. Yen sampeyan isih prihatin, ing penulis kalebu wong saka Automattic (Perusahaan induk WordPress).

Kita duwe sawetara pangecualian ing endi ora nampilake - tema seluler (sing bakal dianyari mengko), feed RSS lan App iPhone. Nanging, saiki, kita wis entuk kabeh sing dibutuhake!

2 Komentar

  1. 1

    Halo, Aku ngatur blog WordPress.com Gratis kanggo klub Jurnalisme sekolahku, lan pengin bisa nemtokake penulis sing asli, ora kudu ana ing baris judhul, mung kanthi ngeklik jeneng penulis ing salah siji artikel utawa babagan kaca bakal nuduhake kiriman ing kaca loro penulis. Nganyarke saka Free situs metu saka pitakonan, supaya aku ora bisa nindakake iki nggunakake Plugins, lan aku pengin nyoba supaya cluttering munggah kategori utawa tags. Yen sampeyan bisa menehi tag utawa nggolongake artikel tanpa kudu katon dening para pamaca, mula iki bisa uga dadi cara paling gampang kanggo aku.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.