Napa Perusahaan Sampeyan Ora Nggawe CMS?

CMS - Sistem Manajemen Konten

Ana akeh diskusi ing blog iki babagan optimalisasi, optimalisasi konversi, pemasaran mlebu, optimisasi mesin telusuran… pengujian multivariat lan optimalisasi kaca landas. Kadhangkala kita lali manawa akeh situs sing isih ana ing taun 1990an lan kaca HTML kanthi kode hard ora diganti ing server!

CMS yaiku a Sistem Manajemen Konten. Ngidini pangguna non-teknis sing ora ngerti HTML, FTP, JavaScript utawa atusan teknologi liyane kanggo mbangun, njaga lan nganyari situs web. Minggu kepungkur, aku nampa telpon sregep saka lembaga amal sing daklakoni kanthi gratis apa aku arep nganyari kaca acara wiwit dheweke wong web ora kasedhiya.

Aku mlebu liwat FTP, ndownload file lan nggawe suntingan sing dibutuhake liwat Dreamweaver. Aku banjur ceramah yen kabeh makarya iki pancen ora prelu. Pelanggan anyar liyane ngirim pamasar menyang pelatihan HTML supaya bisa nganyari situs. Iki uga ora prelu. Sanajan ilmu teknologi web bisa migunani, sistem manajemen konten sing apik bisa nyedhiyakake kabeh alat sing dibutuhake kanggo perusahaan supaya nganyari situs saben dina nalika ngilangi pendhidhikan lan alangan teknis.

kertas-lite.png

Kanggo biaya kelas utawa pembayaran sing lagi ditindakake wong web, perusahaan kasebut bisa uga ngetrapake sistem manajemen konten sing kuat sing bisa dikontrol.

Kanggo siji pelanggan, Paper-Lite, a panyedhiya sistem manajemen dokumen, kita nggunakake WordPress. Ana pirang-pirang solusi manajemen konten sing bisa digunakake ing pasar, nanging iki kabeh duwe lonceng lan wisel lan gampang adaptasi karo kebutuhan pelanggan.

Sejatine saben registrar domain saiki nawakake sistem manajemen konten dhewe utawa wis otomatis nginstal sistem manajemen konten liyane. Siji-sijine saran aku yaiku supaya tetep ing platform sing duwe adopsi sing amba lan komunitas pangembangan gedhe.

Elinga yen nginstal CMS gratis ora gratis. Upgrade pangopènan iku kudu! Dadi bocah gedhe ing blok CMS gratis uga menehi kriminal kanggo nyoba hack platform sampeyan. CMS gratis sing dadi tuan rumah ing platform hosting murah uga ora tahan ton lalu lintas - sing mbutuhake sampeyan nambah infrastruktur sampeyan.

Manfaat kasebut luwih gedhe tinimbang risiko yen sampeyan duwe wong sing gampang kanggo njaga CMS supaya sehat. Bebarengan karo nginstal lan ngatur CMS:

Mbok sing paling penting, kita terus mbantu perusahaan nganggo platform anyar lan nggunakake kanthi efektif. CMS kaya WordPress bisa dadi wiwitane angel banget. Aku bisa njamin yen sampeyan luwih gampang tinimbang nerangake FTP lan HTML!

Pungkasan, sanajan WordPress minangka platform blogging sing pantes, aku sejatine yakin iku sistem manajemen konten situs web sing luwih apik. Ana piranti lunak minangka solusi layanan kaya Marketpath sing nawakake manajemen situs, blogging, lan uga e-commerce.

One comment

  1. 1

    Saure, Doug.

    Nalika aku duwe pengalaman sing padha karo akeh pamilik bisnis sing nindakake kaya sing ditindakake abad kepungkur, iki uga sejatine:

    "CMS kaya WordPress bisa uga rada medeni."

    Pamilik bisnis cilik, utamane, nemokake CMS akeh banget. Sampeyan mung kudu ngelingi yen sampeyan sibuk nindakake bisnis lan ngirim sing anyar saben-saben. Nalika sampeyan nggunakake CMS maneh, sampeyan wis lali kepiye carane nggawe. Lan sapa sing pengin maca manual?

    WordPress mesthi luwih apik tinimbang Joomla utawa Drupal babagan panggunaan admin umum. Alur kerja luwih intuisi dibandhingake karo rong liyane.

    Apa pengalaman sampeyan karo CMS kanggo pamilik bisnis cilik? Apa sampeyan wis nyoba alternatif "luwih sederhana"?

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.