CMS Expo: Permata ing Konferensi Pemasaran lan Teknologi ing Midwest

cms pameran

Aku seneng ngomong ing CMS Expo minggu kepungkur ing Chicago. Iki pisanan aku melu konferensi iki, aku ora yakin apa sing bakal diarepake. Aku kaget banget amarga hebatnya.

CMS Expo minangka konferensi sinau lan bisnis sing ditrapake kanggo Sistem Manajemen Konten lan layanan situs web. Iki nduweni sawetara trek sing fokus ing tema bisnis lan teknologi. Lima trek ing konferensi taun iki yaiku Joomla, WordPress, Drupal, Plone, lan Business. Aku isih ngupayakake supaya fitur kasebut ditampilake CMS favoritku mbesuk. Papat trek pertama khusus difokusake ing CMS sing ditampilake nalika bisnis nglacak pemasaran, riset, praktik paling apik, media sosial, lan topik khusus bisnis liyane.

Aku menehi rong presentasi kanggo trek bisnis: "7 Sifat Situs web sing Efektif banget" lan "Twitter kanggo Bisnis". Kalorone mlaku kanthi apik lan entuk umpan balik sing apik. Minangka akeh wong lan aku duwe akeh pitakonan lan diskusi sing apik.

Mangkene sing disenengi babagan CMS Expo:

  • Kabeh wong grapyak lan grapyak banget
  • Panutur padha apik
  • Situs web konferensi migunani banget lan wis rampung
  • Fasilitas (Hotel Orrington) apik banget
  • Penyelenggara pancen nggawe acara sing apik banget kanthi akeh jaringan
  • Regane larang, sing artine ana bisnis sing luwih berkualitas (ya, aku seneng iki)

Siji-sijine sing ora disenengi banget yaiku kasunyatane kabeh cenderung telat, mula aku kudu nyuda sesi loro-lorone luwih cendhek, nanging iki minangka masalah sing cukup sithik.

Aku melu sawetara sesi hebat babagan Google Analytics lan riset pasar lan seneng-seneng ketemu wong anyar. Wong-wong sing luwih seneng trek teknis, utamane gegandhengan karo salah sawijining fitur open-source CMS, bakal nemokake materi kasebut larang banget. Aku milih sawetara sesi kasebut lan uga weruh obrolan Twitter sing positif babagan trek kasebut. Akeh pamicara ing CMS Expo minangka pendiri asli lan pangembang sawetara CMS sing diwakili.

Peserta ing CMS Expo 2010 udakara 400 lan uga kalebu klompok pameran hebat sing nindakake tugas pemasaran kanthi apik lan menehi kontribusi lingkungan. Dheweke malah menehi iPads! Aku uga kepengin ndeleng akeh pamicara lan pamiarso saka papan sing adoh banget, kalebu Prancis, lan Norwegia.

Iklim konferensi mesthi nyenengake, sinau, lan nulungi wong liya lan seneng banget dadi bagean kasebut. John lan Linda Coonen (pendiri CMS Expo) nindakake tugas sing apik banget lan aku ngarepake acara taun ngarep.

Yen sampeyan kerja ing pemasaran lan / utawa teknologi, coba melu CMS Expo taun ngarep. Bakal cocog karo wektu sampeyan.

4 Komentar

  1. 1
  2. 2

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.