Content MarketingTeknologi sing MunculTelusuri Marketing

Pangembangan CMS Kustom: 4 Tren Manajemen Konten Kanggo Ditimbang 

Nalika perusahaan tuwuh, volume konten sing diasilake uga mundhak, mbutuhake alat teknologi anyar kanggo mbantu ngatasi kerumitan bisnis sing saya tambah. Nanging,

Mung 25% perusahaan sing duwe teknologi sing tepat kanggo ngatur konten ing organisasi.

Institut Pemasaran Konten, Manajemen Konten & Survei Strategi

At Itransisi, kita pracaya sing ngembangaken adat CMS sing cocog karo kabutuhan lan alur kerja perusahaan minangka salah sawijining cara sing paling apik kanggo ngatasi tantangan iki lan ngoptimalake manajemen konten. Artikel iki nyakup tren teknologi paling anyar babagan manajemen konten, sing bisa mbantu organisasi ngembangake CMS sing luwih kompetitif lan kuat.

Arsitektur Tanpa Kepala

50% organisasi ing kabeh industri isih nggunakake CMS monolitik. Nanging, 35% perusahaan milih pendekatan tanpa kepala, lan angka kasebut mundhak saben taun.

Storyblok, Status Manajemen Konten 2022

Arsitèktur tanpa sirah nuduhake pamisahan antara ngarep lan mburi nalika pangembangan CMS. A khas CMS tanpa kepala nuduhake repositori terpusat kanggo nyimpen lan ngatur konten perusahaan lan aset digital. Sistem kasebut biasane ora duwe antarmuka panganggo kanthi standar.

Nanging, pangembang mbangun lan ngatur saluran pangiriman konten sing kapisah (kayata situs web utawa aplikasi seluler) lan nyambungake CMS liwat API antarmuka. Ing praktik, pendekatan kasebut nyedhiyakake organisasi kanthi macem-macem keuntungan bisnis. Iki kalebu:

  • Manajemen Konten Streamlined - Kanthi CMS tanpa kepala, karyawan ora kudu ngalih ing antarane sawetara sistem manajemen konten, sing saben ana hubungane karo saluran digital tartamtu. Nanging, karyawan bisa ngganti lan nyebarake konten (kayata deskripsi layanan utawa produk) menyang kabeh saluran liwat siji piranti lunak.
  • Pemasaran sing luwih efektif - Kanthi CMS tanpa kepala, non-teknis bisa nggawe owah-owahan ing mburi ngarep tanpa kudu melu pangembang. Contone, pemasar bisa nggunakake template sing wis dibangun kanggo nggawe kaca kebangkrutan anyar lan malah situs web ing sawetara klik. Kanthi cara iki, dheweke bisa kanthi cepet ngluncurake layanan lan lini produk anyar nalika bisa nyoba lan nyoba hipotesis anyar kanthi terus-terusan.
  • Peringkat SEO sing luwih apik – Ngadopsi CMS tanpa kepala nambah organisasi SEO. Karyawan bisa ngatur format tampilan saka URL, adaptasi menyang mesin telusur sing beda-beda, sing bisa nyebabake peringkat telusuran sing luwih dhuwur. Kajaba iku, frameworks paling cocog kanggo solusi UI bisa mbantu nambah kacepetan loading situs web, sing uga bisa ningkatake asil SEO.
  • Apik Pengalaman pangguna (UX) - CMS tanpa kepala ngidini karyawan ngatur lapisan presentasi tanpa mengaruhi sisih server. Ing praktik, CMS ngidini tim nggawe lan ngatur unsur apa wae ing kaca web organisasi, yaiku tombol, gambar, utawa KTA, lan kanthi mangkono nyedhiyakake pengalaman pelanggan sing luwih ditargetake lan dipersonalisasi.

Automation

Nganggo fungsi sing tepat ing CMS khusus ngidini perusahaan ngotomatisasi tugas manajemen konten rutin lan manual. 

Kaping pisanan, pangembang CMS kudu nggawe peta kabeh alur kerja perusahaan sing kalebu nggawe, nyimpen, nerbitake, lan ngirim konten. Banjur pembuat keputusan kudu nemtokake proses kerja sing bisa dioptimalake kanthi otomatisasi (kayata nerbitake kaca kebangkrutan anyar) lan nemtokake sing nduweni nilai bisnis sing paling penting.

Banjur, minangka salah sawijining pilihan, pangembang bisa ngetrapake teknologi kayata otomatisasi proses otomatis (RPA) lan nyiyapake alur kerja otomatis sing dioperasikake dening sakumpulan aturan sing wis ditemtokake. Minangka asil otomatisasi kasebut, organisasi bisa nambah produktivitas kerja kanthi dramatis lan ngidini karyawan fokus ing tugas sing luwih strategis.

Cloud

Sanajan kabeh mupangat saka pendekatan hosting lokal tradisional, kayata kontrol luwih gedhe babagan infrastruktur digital, bisa uga larang banget lan ora efisien kanggo produksi konten ing saindenging perusahaan. Kajaba iku, yen perusahaan nyimpen lan ngolah volume konten sing akeh, mula kudu tuku luwih akeh hardware lan njaga server fisik sing saya tambah akeh.

Ngembangake solusi CMS sing di-host ing awan bisa ngatasi tantangan iki kanthi cepet, amarga awan mbantu organisasi nambah daya komputasi sing dikarepake. Kajaba iku, pangembang bisa kanthi cepet nyebarake fungsi manajemen konten anyar (yen CMS dikuwasani arsitektur microservices). Kanthi cara iki, awan ngidini CMS ukuran vertikal lan horisontal, mbantu organisasi mesthekake piranti lunak berkembang karo bisnis.

Intelijen Ponggawa (AI)

Saiki, angel ora ngerteni peran AI sing terus berkembang lan teknologi sing gegandhengan kaya pembelajaran mesin (ML) utawa pangolahan basa alami (NLP).

35% organisasi wis nggunakake AI, dene 42% nimbang kanggo ngetrapake.

Indeks Adopsi AI Global IBM 2022

CMS khusus bisa entuk manfaat saka implementasi AI. Kaping pisanan, CMS disambungake menyang macem-macem saluran digital lan kanthi mangkono nglumpukake data pelanggan sing bisa migunani kanggo tujuan marketing.

Kapindho, kanthi bantuan AI, piranti lunak CMS bisa nganalisa prilaku lan demografi pangguna lan banjur menehi rekomendasi marang karyawan kanggo nggawe konten sing luwih menarik. 

Utawa, wawasan kasebut bisa mbantu nggawe kampanye iklan sing ditargetake utawa nggawe situs web dinamis sing cocog karo konten kanggo saben pangguna.

Antarane liyane, kemampuan AI sing dibangun ngidini CMS nyedhiyakake fitur kayata analisis konten sing cerdas. Dadi saiki, yen pemasar kudu ngerteni yen nada kampanye iklan anyar cocog karo pamirsa tartamtu, bisa uga nganalisa kampanye liwat CMS. 

Yen CMS dilengkapi NLP, bisa uga mriksa konten lan nemtokake basa utawa gaya. Banjur solusi kasebut bisa menehi saran tembung kunci tambahan (yen isi kasebut ana hubungane karo kaca kebangkrutan) utawa menehi rekomendasi kanggo perbaikan kampanye, saéngga njamin sukses.

final Pikiran 

Perusahaan sing ngarahake tuwuh, ningkatake kehadiran digital, lan nggawe saluran interaksi pelanggan anyar mesthi bakal ngasilake konten liyane lan berjuang karo kerumitan manajemen konten. Sing pengin tetep kompetitif lan efisien ing kasunyatan bisnis iki bisa uga mikir babagan ngembangake CMS khusus, solusi sing cocog kanggo nggawe, nyunting, lan nerbitake konten.

Kanggo nggedhekake efektifitas pangembangan CMS khusus, disaranake para pembuat keputusan ngakoni tren manajemen konten paling anyar sadurunge miwiti proyek. Arsitèktur tanpa kepala, otomatisasi, hosting awan, lan intelijen buatan ing-bangunan mung sawetara tren kasebut.

Roman Davydov

Roman Davydov minangka Pengamat Teknologi E-commerce ing Itransisi. Kanthi luwih saka patang taun pengalaman ing industri IT, Roman nderek lan nganalisa tren transformasi digital kanggo nuntun bisnis ritel ing nggawe pilihan tuku piranti lunak informed nalika nerangake commerce lan otomatis Manajemen toko.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.

Artikel web