Apa Sampeyan Mbukak Sistem Manajemen Konten Anyar?

CMS

Pirang taun kepungkur, 100% klien digunakake WordPress minangka sistem manajemen konten. Mung rong taun mengko lan jumlah kasebut mudhun udakara sepertiga. Amarga aku wis ngrancang lan ngrancang situs ing WordPress sajrone dasawarsa saiki, aku asring ndeleng CMS kasebut amarga ana sawetara sebab.

Napa Kita Gunakake WordPress

  • luar biasa tema macem-macem lan dhukungan. Situs kaya ThemeForest minangka favorit kanggo aku yen aku bisa nemokake template sing paling apik tenan kanthi biaya minimal sing bisa ditindakake lan dibangun kanggo para klien. Kita uga ora nawakake tema khusus maneh amarga kita bisa nggunakake tema anak lan nganggep kabeh fitur tema wong tuwa sing apik tenan. Situs sing luar biasa bisa dibangun kanthi sawetara wektu.
  • Plugin lan integrasi macem-macem lan dhukungan. Amarga akeh situs sing mbukak WordPress, iku kudu kanggo meh kabeh perusahaan sing pengin nggabungake karo sistem manajemen konten. Saka vendor email, CRM, solusi landing page, lsp ... meh ora angel golek perusahaan sing durung terintegrasi.
  • Dianggo ana ing endi-endi, mula golek karyawan lan pangurus sing nggunakake WordPress lumayan. Nyusun CMS anyar bisa mbutuhake wektu latihan internal kanggo perusahaan, mula nggunakake sing populer bisa nggawe perkara sing ora lara ing njero ati.
  • WordPress Platform Hosting sing dikelola kaya Flywheel, WPEngine, Pantheon, LiquidWeb, Lan malah GoDaddy, lan liya-liyane dadi umume. Perusahaan hosting lawas ora nate nyengkuyung WordPress sanajan wis populer, dadi perusahaan asring ana perang antarane host lan pangembang babagan situs sing salah. Layanan kasebut nawakake keamanan, backup internal, jaringan pangiriman konten, sertifikat SSL, ngawasi, pementasan, lan macem-macem alat liyane supaya situs sampeyan cepet lan stabil.

Yen kaya aku adol WordPress, tetep wae karo aku. Masalah wis muncul sing wiwit nggawe kita nyaranake klien menyang Sistem Manajemen Konten liyane.

Napa Kita Ora Gunakake WordPress

  • Sales - WordPress biyen dadi bullish ing layanan, tema, utawa plugin sing ana gandhengane karo penjualan. Dheweke asring mblokir sapa wae supaya ora nerbitake alat ing sistem sing menehi rega rega. Nanging saiki, yen sampeyan nggabungake Jetpack, sampeyan wis nemoni pesen nag kanggo tuku layanan cadangan Automattic. Dadi, dumadakan para penyokong sumber terbuka saiki adol layanane dhewe. Aku ora seneng yen dheweke nindakake iki, nanging biyene ora dikepengini.
  • keamanan - Amarga popularitas, WordPress uga dadi target para peretas. Situs rata-rata kanthi tema sing diproduksi kanthi apik lan selusin plugin bisa uga mbukak peretas supaya pamilik situs, pangurus, lan host kudu waspada kanggo nyerang lan tetep dadi ndhuwur update tema lan plugin.
  • Development - Aku duwe klien sing duwe situs lan set plugin khas saiki sing udakara 8 referensi Google Fonts ing header amarga tema lan pirang-pirang plugin desain kabeh nawakake minangka layanan. Sanajan ana metodologi kanggo njamin layanan ora diarani luwih saka sepisan, pangembang ora nggatekake lan mung nambahake referensi dhewe. Iki nyengsarakke situs amarga kacepetan lan rangking… lan dudu perkara sing bakal dingerteni pangguna rata-rata tanpa ngatasi masalah. Praktek sing kurang apik ing WordPress API integrasi dadi saya umum. Aku duwe puluhan tiket sing mbukak karo pangembang kanggo mbenerake masalah kasebut. Umume responsif, akeh sing ora.
  • Kompleksitas - Kaca ngarep khas ing WordPress bisa uga duwe fitur sing ditarik saka widget, menu, setelan situs, setelan tema, lan setelan plugin. Kadhangkala kanggo nyunting siji item ing sawijining kaca, aku suwene 30 menit nyoba golek setelan! Ngganggu yen WordPress durung nggawe praktik paling apik kanggo mesthekake para pangembang bisa nyetel supaya gampang ditemokake lan dianyari.

Dadi, apa sistem manajemen konten liyane sing wis kita ginawe? Nalika terus fokus ing WordPress kanggo WordPress kemampuan kanggo dioptimalake mesin telusuran, kita ndeleng sawetara asil sing luar biasa karo sistem manajemen konten liyane:

  • Sitecore - kita wis nulungi sawetara klien perusahaan sing nggunakake teknologi Microsoft ing kabeh perusahaan lan ngetrapake Sitecore. CMS sing hebat kanthi dhukungan gedhe ing ruang Enterprise. Kita ora bakal ragu-ragu nyaranake.
  • Squarespace - Kanggo mitra non-teknis, aku ora yakin ana CMS sing luwih apik tinimbang Squarespace. Aku duwe siji klien sing bisa nggawe situs kasebut sajrone sawetara minggu tanpa pengalaman lan asile apik banget. Kita mbantu ngapiki lan nyetel situs iki, nanging implementasine WordPress ora bakal ditindakake kanthi wektu sing padha. Situs sadurunge yaiku WordPress lan administrasi angel banget kanggo klien navigasi lan nganyari. Dheweke frustasi sadurunge, lan saiki wis seneng! Lan Squarespace uga nawakake fitur e-commerce.
  • Kerajinan CMS - kita ngrewangi klien, Canvas, kanthi ngoptimalake situs ing Craft CMS lan aku wis seneng banget karo kesederhanaan lan panggunaane gampang. Uga ana jaringan plug-in sing didhukung kanthi apik kanggo Craft CMS uga - dadi gampang kanggo kita nambah pangembangan menyang situs kanggo ngoptimalake telusuran lan konversi.
  • Weebly - platform DIY liyane sing terus maju lan ngagetake kita babagan fitur sing apik, kalebu e-commerce. Kita durung ngatur klien ing kene, nanging macem-macem integrasi (aplikasi) Weebly cukup jembar lan kayane duwe kabeh sing dibutuhake.

Ana wong liya ing kana kaya Wix utawa sawetara sistem CMS kepemilikan. Wix pancen duwe sawetara masalah karo indeksasi situs Google nanging wis kerja keras supaya situs luwih ramah mesin telusuran lan situs kasebut diindeks uga wong liya sing ana ing kana. Aku wis ora pengalaman karo Wix ing taun-taun pungkasan, mula aku ora bakal menehi penilaian ing kene.

Apa Fitur CMS sing Sampeyan Butuhake ing Taun Anyar?

Kejaba mesin telusuran lan kapabilitas media sosial, kita pancen kudu ndeleng klien apa sing dibutuhake ing sistem manajemen konten. Nggawe audit cepet kanggo sistem liyane - utamane CRM - bisa nggawe kita nyurung arah utawa arah liyane amarga gampang implementasine lan dhukungan kanggo integrasi pihak katelu. Situs web luwih saka brosur digital saiki - dadi ngerti babagan CMS sing bakal cocog karo sampeyan lelungan pemasaran lan penjualan penting banget ing pilihan platform sampeyan.

Apa Sampeyan Macet karo CMS Sampeyan?

Kita uga ndeleng katergantungan. Yen CMS ora duwe kemampuan ekspor utawa impor kanthi mekanisme transparan, bisa uga dadi kuwatir. Bayangake perusahaan sampeyan nggarap CMS sajrone pirang-pirang taun, nggawe otoritas nganggo mesin telusuran, lan nganakake akeh konversi kanggo ngerteni manawa sampeyan ngetrapake CRM anyar sing ora didhukung liwat integrasi. Tim sampeyan mutusake pengin migrasi nanging CMS ora nawakake alat apa wae kanggo nindakake.

Kita wis ndeleng kaping pirang-pirang - ing endi perusahaan diikat lan dikunci ing vendor. Pancen frustasi lan ora prelu. Panyedhiya CMS sing apik tenan sing bakal yakin bakal menehi cara migrasi utawa mateni tinimbang nyoba ngunci pelanggan.

Pengungkapan: Kita nggunakake link afiliasi ing postingan iki.

One comment

  1. 1

    Artikel sing nyenengake. Sanajan aku rumangsa WordPress cukup cerdas, ora duwe kemampuan kanggo nggawe aplikasi profesional. Kanggo kabutuhan kaya ngono, sampeyan butuh Sitefinity, Sitecore, Umbraco utawa CMS liyane sing padha.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.