Asil Survei CMO

cmo survey rgb.ai

Diadegake ing wulan Agustus 2008, The Survei CMO diterbitake kaping pindho saben taun, liwat survey Internet, kanggo nglumpukake lan nyebarake pendapat para pemasar utama kanggo prédhiksi masa depan pasar, nglacak keunggulan pemasaran, lan ningkatake nilai pemasaran ing perusahaan lan masarakat.

Umumé, anggaran anggaran pemasaran samesthine bakal rata, anggaran pemasaran B2B bakal mudhun, pasar internasional ora katon apik, pemasaran tradisional ambruk, lan anggaran pemasaran amarga persentase bathi tetep luwih saka 10%. Meh.

Mangkene ringkesan video babagan asil taun iki kanthi sorotan. Sampeyan uga bisa download presentasi.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.