Prioritas Nomer 1 kanggo CMO ing 2012

pembelaan pelanggan

Yen sampeyan duwe kesempatan kanggo download ing Sinau Chief Marketing Officer IBM Global kanggo 2012, pancen regane diwaca! Lan sampeyan bisa njupuk Survei CMO uga!

Saka Sinau IBM Global CMO kanggo 2012

Sawise wawancara kanthi pasuryan kanthi 1,734 CMO, sing kalebu 19 industri lan 64 negara, kita ngerti CMO krasa jembare, nanging uga bisa ngrasakake rasa seneng banget babagan masa depan pemasaran. Obrolan kasebut lan analisis panelitian panelitian sing jero nggawe negesake perlune nanggapi telung kasunyatan anyar:

  • The pelanggan sing duwe kekuwatan saiki wis ngontrol hubungan bisnis
  • Ngirim regane pelanggan paling penting - lan prilaku organisasi penting uga produk lan layanan sing diwenehake
  • Tekanan kanggo dadi tanggung jawab menyang bisnis ora mung minangka gejala jaman susah, nanging owah-owahan permanen sing mbutuhake pendekatan, alat lan ketrampilan anyar.

Kanthi kedadeyan seluler lan sosial, sampeyan bakal mikir yen dheweke bakal entuk posisi pertama amarga dadi prioritas kanggo CMO ing saindenging jagad… nanging sampeyan salah.

pembelaan pelanggan

Minggu kepungkur aku wawancara karo Troy Burk, pendiri a perusahaan otomatisasi pemasaran, lan aku takon babagan posisine ing industri kasebut. Tanggepan kasebut langsung selaras karo panelitian CMO:

Hubungan sadurunge dadi penghasilan ing kamus lan bisnis. Gawe hubungan lan sampeyan bakal entuk bathi. Pemasaran Siklus Pelanggan minangka cara sing beda kanggo nggoleki bisnis sampeyan - ing kabeh tahap pengalaman pelanggan. Pemasaran nduweni peran kritis kanggo njamin program lan kampanye sing pas (sales, marketing, lan sukses klien) kabeh kerja bareng kanggo nggawe keterlibatan karo prospek / pelanggan sing paling apik kanggo nerusake hubungan kasebut, tanpa preduli tahap apa sing dadi fokus.

Otomatisasi Pemasaran Siklus Pelanggan dening Right On Interactive minangka siji-sijine solusi sing nyedhiyakake visibilitas organisasi ing ngendi kabeh pelanggan lan prospek duwe hubungan (utawa lelungan pelanggan). Saka tersangka nganti pelanggan sing setya. Sampeyan ndeleng kabeh lan nggunakake otomatisasi kanggo nglakokake keterlibatan luwih lanjut.

Apik banget bisa digunakake karo sponsor lan klien sing dadi tren!

One comment

  1. 1

    Aku melu Webinar Sinau CMO IBM sing aku setuju minangka panggunaan wektu sing apik, blog sampeyan bisa ditemokake lan aku seneng carane nggabungake wawancara pungkasan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.