CMO-on-the-Go: Kepiye Para Pekerja Manggung Bisa Nguntungake Departemen Pemasaran Sampeyan

Ketua Pegawai Pemasaran

Umure rata-rata CMO luwih saka 4 taun- sing paling cendhak ing C-suite. Nopo nopo Kanthi tekanan kanggo nggayuh target penghasilan, burnout dadi ora bisa dihindari. Mula kerjaane manggung. Dadi CMO-on-the-Go ngidini Pimpinan Pemasar nyetel jadwal dhewe lan njupuk apa sing dheweke ngerti sing bisa ditindakake, ngasilake asil sing luwih dhuwur lan asil sing luwih apik kanggo dhasar kasebut.

Nanging, perusahaan tetep nggawe keputusan strategis kanthi kritis tanpa entuk perspektif CMO, sanajan duwe keahlian kanggo nambah penghasilan perusahaan sing bisa ditampilake. Ing kana para pekerja manggung level eksekutif teka muter. Dheweke bisa dadi CMO kanggo merek kanthi paruh waktu, ngirit biaya kanggo nyewa CMO sing mung sawetara taun suwene.

Pertunjukan CMO pecahan beda karo konsultan; iku mbutuhake sesambungan karo C-suite lan papan minangka bagean saka tim, kanthi integrasi jero menyang operasi saben dinane. Minangka CMO sing melu ekonomi manggung, aku duwe tanggung jawab sing nggambarake CMO full-time. Aku ngarahake tim pemasaran kanggo nggayuh target strategis lan lapor marang CEO. Aku mung nindakake iki kanthi pecahan. Kaya akeh pekerja ekonomi gig, aku nemokake proyek liwat jaringan kontak sing dikembangake nalika isih mlaku ing jalur kerja sing luwih tradisional, kalebu CMO pecahan kanggo Abuelo, Departemen Cookie lan liya-liyane.

Napa Pakaryan Manggung?

Salah sawijining pitakon sing paling sering ditakoni yaiku: Apa buruh manggung nggawa departemen pemasaran? Siji mupangat sing gedhe yaiku buruh manggung menehi wawasan anyar nalika gabung karo tim karyawan jangka panjang. Pengaturan iki nyedhiyakake sing paling apik ing jagad iki - "mata seger" saka pendatang anyar lan ilmu lembaga saka tim full-time.

miturut PayScale, gaji rata-rata kanggo CMO yaiku $ 168,700. Akeh perusahaan, utamane startup, sing ora bisa nyewa wong kanthi gaji iku kabeh, nanging CMO manggung bisa nggawa pengalaman lan kepemimpinan taun sing padha kanthi biaya sing luwih murah. Yen tim pemasaran permanen nolak godaan kanggo nambani CMO manggung minangka wong njaba lan melu part-timer ing kabeh keputusan sing relevan, perusahaan bakal entuk bathi profesional sing duwe pengalaman lan prestasine tanpa rega sing akeh.

Keuntungan liyane yaiku pengaturan manggung bisa ngidini perusahaan lan eksekutif nyoba drive hubungan sing luwih permanen. Nalika akeh pekerja manggung (kaya aku) sing wis puas bisa kerja kanthi kontrak lan ngurmati keluwesan lan macem-macem, wong liya uga bakal seneng teka ing posisi lengkap kanggo posisi sing pas. Pangaturan manggung ngidini kalorone pihak bisa njlajah sadurunge nggawe komitmen.

Tips kanggo CMO sing Nggawe Transisi

Yen sampeyan dadi CMO lan wiwit wis entek, bisa uga wayahe nggoleki carane nggawe keahlian pemasaran menyang perusahaan kanthi kontrak. Hubungi kanca sadurunge lan wenehi ngerti manawa sampeyan kepengin makarya. Aja lali kalebu vendor ing njero wilayah sampeyan - umume duwe tampilan ing pirang-pirang organisasi lan bisa menehi petunjuk nalika metu saka eksekutif ngasilake kursi sing mbukak.

Salah sawijining alangan paling dhuwur sing dikutip ing karya freelance yaiku income ranyono. Sadurunge njupuk plunge, priksa manawa sampeyan wis siyap kanggo ebbs lan aliran finansial sing ora bisa dielehake ing karya freelance. Priksa manawa sampeyan wis siyap kanthi finansial lan emosional kanggo maju luwih cepet sajrone ramping. Nalika profesional pemasaran mlebu ing ekonomi gig kanthi mripat sing mbukak, bisa dadi urip sing marem lan migunani.

Nalika organisasi nguntungake ngrekrut para eksekutif pemasaran lepas, hubungan kasebut bisa dadi mupangate padha. CMO manggung bisa menehi wawasan anyar, keahlian sing terjangkau lan pengaruh positif ing garis ngisor. Sabanjure, buruh manggung duwe keluwesan, kerja sing maringi hadiah lan kurang entek.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.