Nyelehake CMO ing Teknologi Teknologi Pambayaran Dibayar!

teknologi pemasaran

A panaliten anyar dening Chief Marketing Officer (CMO) Council lan Tealium nuduhake manawa peningkatan kinerja bisnis lan pemasaran langsung ana gandhengane karo roadmap resmi kanggo ngatur teknologi pemasaran digital lan nggabungake data sing diprodhuksi saka akeh titik tutul pelanggan.

Judulane Quantify Carane Sampeyan Nggabungake, laporan anyar kasebut nyinaoni babagan kepala pimpinan pemasaran arsitek strategi teknologi pemasaran digital lan nggabungake lan ngekstrak nilai saka sumber data pelanggan sing akeh. Ing antarane poin utama, panliten kasebut nerangake:

  • 42% CMO sing duwe strategi teknologi pemasaran duweni pengaruh bisnis sing luwih gedhe tinimbang sing delegasi.
  • CMO kasebut duwe strategi teknologi pemasaran resmi nyumbang luwih akeh kanggo penghasilan umum lan nggawe nilai.
  • Setengah CMO kanthi strategi teknologi pemasaran formal bisa entuk keterlibatan pelanggan sing luwih target, efisien lan relevan.
  • 39% CMO kanthi strategi teknologi pemasaran resmi entuk bali lan tanggung jawab sing luwih gedhe belanja marketing.
  • 30% CMO sing ngatur lan nggabungake teknologi kanthi apik utawa apik banget ndeleng nilai bisnis sing nyata, karo 51 persen sing entuk kontribusi bathi sing luwih gedhe.

laporan gabungan-pemasaran

The laporan lengkap kasedhiya kanggo didownload dina iki regane $ 99. Ringkesan eksekutif gratis uga diwenehake.

2 Komentar

  1. 1

    CIO vs CMO lan CMTO sing duwe teknologi entuk akeh tontonan kaya sing kudune. Aku ndeleng sawetara CMO sing duwe katrampilan strategi sing dibutuhake, utawa ilmu teknologi supaya bisa ngatur tumpukane. Kaya sing sampeyan jelasake, salah sawijining masalah paling gedhe yaiku integrasi. Sing liyane yaiku manajemen data. Uga, aku ndeleng akeh teknologi CMO sing mbuwang masalah / kesempatan tanpa proses pemetaan, pengaruh marang pelanggan, skill internal, utawa syarat konten. Kekurangan sumber daya wong trampil minangka tantangan gedhe saiki.

    Aku mikir manawa CIO bisa dadi mitra sing regane lumayan proses iki. kemitraan karo CMO kanggo menehi rekomendasi lan pandhuan supaya sukses. Ora ana masalah wilayah, ing bukuku. Bisnis iki menang ing pungkasan, lan kalorone peran bakal entuk bathi.

    Infographic lan statistik sing apik!

    Cheers,
    Brian

    • 2

      Aku rada setuju, Brian. Aku mikir yen aku beda yaiku CMO kudu duwe ilmu teknis kasebut. Manajer distribusi, kayata, ora ngerti carane ndandani truk, nanging dheweke bisa mbukak logistik lan mesthekake staf sing ana siap kanggo ngrampungake. Kunci ing kene, miturut aku, yaiku fokus lan target CIO ora mesthi selaras karo CMO. Ing pengalamanku, para teknolog sing wis kerjo bareng wis maju bebrayan ing akeh organisasi amarga target stabilitas lan keamanan. Sanajan penting kanggo organisasi, bisa uga bisa digayuh nalika ngupayakake pemasaran lan penjualan sing luwih dhuwur. Asring nerangake pitakonan manawa tim teknologi sampeyan kasebut bisa nindakake tim… utawa a ora bisa nindakake tim Siji cara liya kanggo mbenerake iki yaiku duwe hirarki berorientasi layanan pelanggan ing organisasi sampeyan ... ing endi CMO minangka pelanggan saka CIO lan duwe input babagan peringkat sukses CIO.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.