Nyaring Noise Sosial Sampeyan Kanthi Cloze

klop

Yen kothak mlebu dadi medeni banget kaya aku, sampeyan bakal nemokake yen pesen utamane bakal sirna nalika serangan pesen anyar kena. Aku wis ngerti kasunyatan manawa jaringan sosial lan emailku wis ora bisa diatur lan aku ngarep-arep alat sing apik sing bisa mbantu aku nyaring lan ngenali koneksi sing paling penting kanggo aku lan bisnis.

Kanca lan klien Jascha Kaykas-Wolff ngiseni babagan Cloze pirang-pirang wulan kepungkur lan wiwit saiki digunakake. Yen ora saben dina, minimal saben minggu.

Fitur Cloze

  • Ngatur macem-macem akun email lan gabungake kabeh kontak saka Gmail, Facebook, LinkedIn, Twitter lan panyedhiya email liyane kaya Microsoft Exchange ing sak panggonan
  • Ngrekam kabeh komunikasi ing email lan feed sosial
  • Nggoleki riwayat sampeyan kanthi gampang tweet, nuduhake, komentar, ngirim utawa email ing sawetara detik
  • Secara otomatis nambah kontak, obrolan lan wong sing gegandhengan nalika sampeyan sesambungan karo saben wong anyar
  • Nggawe kothak mlebu gabungan kanggo kabeh akun email lan jaringan sosial — prioritas karo kontak sing paling penting
  • Ngganti wektu supaya sampeyan bisa nggarap jadwal lan ora ketinggalan kesempatan kanggo nyambung utawa tweet penting
  • Pamaca warta Twitter, Facebook lan LinkedIn sing ditemtokake dening sesambetan utama sampeyan
  • Dapatkan kabar babagan pembaruan penting kaya pangowahan kerja saka koneksi ing LinkedIn kanthi tandha email Cloze saben dina
  • Secara otomatis arsipake kabeh sambungan lan hubungan sing sampeyan lakoni liwat email, LinkedIn, Twitter lan Facebook

Polos lan sederhana, Cloze nyedhiyakake saben dino, tampilan gabungan saka kegiatan kontak tombol ing jaringanku. Aku bisa bali lan ndeleng kegiyatan sosiale, priksa manawa aku nanggapi email utama, lan luwih efektif ngatur serangan.

Gambar Cloze

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.