Cloudwords: Pemasaran Global kanggo Nggawe Permintaan lan Ndhukung Pertumbuhan

tembung awan

Supaya perusahaan bisa ngasilake panjaluk lan tuwuh global, dheweke kudu ngomong 12 basa kanggo komunikasi karo 80% target target. Amarga luwih saka 50% penghasilan kanggo perusahaan AS asale saka pelanggan global, industri #lokalisasi konten # 39 lan milyar lan industri #translasi integral kanggo ndorong keterlibatan pelanggan ing pasar global. Nanging, perusahaan sing kudu nerjemahake kanthi cepet materi pemasaran lan ngembangake internasional bakal nemoni tantangan gedhe: proses lokalisasi sing ana yaiku manual, akeh wektu, ora efisien, lan angel diukur.

Kesenjangan Konten Global

Pemasar nggawe akeh konten pemasaran lan penjualan ing otomatisasi pemasaran, pemasaran konten lan sistem CMS Web sing digunakake kanggo ngirim pengalaman lan kampanye khusus kanggo target pamirsa. Kanggo nggayuh pamirsa multibahasa global, kabeh konten kasebut kudu dilokalisasi kanggo pasar regional. Nanging, panyedhiya layanan terjemahan ora nggunakake sistem kasebut, sing nyebabake proses lokalisasi sing ora efisien. Kanggo nggayuh garis wektu go-to-market, para pemasar kudu nggawe transaksi terjemahan: Amarga watesan wektu lan anggaran, dheweke mung bisa nerjemahake sawetara aset kanggo sawetara pasar, supaya bisa entuk bathi ing tabel.

Cloudwords ngatasi kesenjangan konten global.

Temokake CLOUDWORDS

Cloudwords minangka pemasaran global. Minangka Global Go-to-Market Hub, Cloudwords ngotomatisasi alur kerja lokalisasi kanggo kabeh konten ing saindenging perusahaan kanggo mbantu perusahaan ngluncurake kampanye global kanthi basa kaping 3-4 kaping luwih cepet lan paling ora 30% biaya. Richard Harpham, CEO Cloudwords

Perusahaan teknologi sejati sing dibangun wiwit wiwitan, Cloudwords minangka platform otomatisasi terjemahan adhedhasar cloud pertama sing dirancang kanggo nyukupi kabutuhane pelanggan. Cloudwords ngirim integrasi apik kanggo luwih saka 20 otomatisasi pemasaran, manajemen konten, lan sistem Web CMS sing misuwur ing industri. Iki kalebu Marketo, Adobe, Oracle, HubSpot, WordPress lan Drupal, nyepetake pemasaran global ing skala, nggedhekake ROI upaya global ing saindenging perusahaan, lan nambah pamrih lan penghasilan panjaluk.

Fitur Kunci Cloudwords

  • Analytics lan Laporan wektu nyata: Lacak belanja, analisa efisiensi proses, lan ngukur kualitas lan ROI ing level global lan regional kanthi nyata.
  • Manajemen Kampanye Global: Rencana lan nglakokake kampanye global, regional, lan lokal kanthi luwih strategis lan cepet ing departemen, unit bisnis, lan geografi. Gawe proyek terjemahan lan lacak kemajuan nganggo dashboard sing kuat. Nggabungake tim sing kasebar kanthi komunikasi lan kolaborasi pusat, lan nampa tandha lan kabar otomatis.
  • Cloudwords OneReview: Alat panelitian lan pangeditan kolaborasi utama industri, kemampuan teknologi canggih OneReview nggawe cara paling gampang kanggo mriksa lan nyunting konten sing wis diterjemahake.
  • Cloudwords OneTM: Database Memori Terjemahan sing dadi tuan rumah nyimpen tembung lan tembung sing wis diterjemahake perusahaan lan tetep dianyari ing basis data. Penerjemah sampeyan duwe akses menyang OneTM perusahaan sampeyan, ngirit wektu lan dhuwit kanggo biaya terjemahan, lan tetep olahpesen merek tetep ing pirang-pirang pasar lan macem-macem basa.

Kisah Sukses Pelanggan Cloudwords

Cloudwords minangka mitra integral ing proses lokalisasi kanggo perusahaan Fortune 500 lan Global 2000 ing saindenging jagad, kalebu CA Technologies, Palo Alto Networks, Hach, McDonald's, Siemens, Marketo, Iron Mountain, Fitbit, Patagonia, lan Blackboard.

Cloudwords ngatasi kebutuhan kritis kanggo para pelanggan sing nindakake pemasaran ing skala global. Richard Harpham, CEO Cloudwords

Cloudwords Menehi Marketo ing Kontrol Situs Web Global

Platform otomatisasi pemasaran Marketo minangka conto sing apik saka pelanggan Cloudwords sing ngirim situs web lokal kanggo pamirsa global ing wilayah target. Tim Marketo bisa nyepetake wektu turnaround kanggo konten sing dilokalisasi saengga situs global dianyari ing wektu sing padha utawa sawetara dina ing situs AS, mungsuh minggu utawa wulan mengko.  Waca panelitian kasus lengkap.

Jaringan Palo Alto Nggayuh Pamirsa Global luwih Cepet kanthi Cloudwords

Perusahaan keamanan jaringan lan perusahaan Palo Alto Networks ora nerjemahake meh kabeh konten sing dibutuhake kanggo ngetrapake kebutuhan daerah amarga duwe proses lokalisasi sing intensif, larang regane lan akeh wektu. Cloudwords ngidini tim ngatur proyek lokalisasi kanthi gampang, lan antarmuka otomatis antarane Adobe Experience Manager lan Cloudwords nyepetake wektu proses terjemahan, supaya bisa nggawe lan ngirim kampanye sing luwih lokal, luwih asring, kanggo nuntut permintaan lan penghasilan ing saindenging jagad. Maca sinau lengkap.

Temokake Cloudwords

Kantor pusat ing San Francisco, Cloudwords didhukung dening Storm Ventures lan visioner komputasi awan kayata Marc Benioff, pangadeg salesforce.com. Email Discover@cloudwords.com utawa ngunjungi www.cloudwords.com kanggo informasi luwih lengkap, lan gabung karo obrolan global ing Twitter @Komangtrisanthy lan ing Facebook.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.