Cloudimage.io: Gambar Cache, Potong, Owahi Ukuran, utawa Watermarked minangka Layanan

Cloudimage API kanggo Kompresi Gambar, Tanaman, Caching

Bubar, aku wis nyambut gawe ing situs iki supaya luwih cepet. Aku wis ngilangi ton bagean sing obah kanggo nyederhanakake cara monetisasi lan terintegrasi, nanging kacepetan situs isih alon banget. Aku yakin bisa mengaruhi pamaca lan golèk organik tekan Sawise njaluk tulung kancaku, Adam Small, sing ngoperasikake kilat kanthi cepet platform pemasaran real estate, item pertama sing dituduhake yaiku aku duwe sawetara gambar sing gedhe banget sing mbukak ing sidebar podcast.

Iki nggawe aku bingung amarga gambar kasebut asale saka situs pihak katelu sing aku ora bisa ngontrol. Apike, aku seneng banget bisa motong lan cache ing lokal, nanging banjur kudu nulis integrasi sing rada rumit. Ora dikatutake, sanajan integrasi sing solid, wektu sing dibutuhake kanggo ndownload lan ngowahi ukuran gambar bakal banget. Dadi, sawise nggoleki sawetara kanthi online, aku nemokake layanan sing sampurna - Cloudimage.io

Fitur Cloudimage.io

  • Ing ngemot gambar pisanan, Cloudimage ndownload gambar asal sampeyan kanggo ember server / S3, lan cache kasebut bakal disimpen ing prasarana ukuran.
  • Cloudimage.io kanthi opsional bisa ngowahi ukuran, motong, pigura, watermark, lan ngompres gambar supaya responsif lan ngirit wektu sampeyan.
  • Gambar sampeyan dikirimake menyang pelanggan kanthi kecepetan cahya liwat CDN cepet, saengga bisa dadi konversi sing luwih apik lan luwih akeh adol.

Kanggo implementasine, aku duwe feed podcast sing pengin ditampilake gambar podcast mung 100px nganti 100px nanging, asring, gambar asli gedhe banget (kanthi dimensi lan fileize). Dadi - kanthi Cloudimage, kita mung bisa nambah URL Gambar menyang Cloudimage API, lan gambar diowahi ukurane lan disimpen kanthi cache.

https://ce8db294c.cloudimg.io/potong /100x100 / x /https://images.fireside.fm/podcasts/images/c/c5d9b182-9c16-43a8-873d-ccc51c40dd8b/episodes/b/b638ca26-7bd9-4f6a-b039-99792720ff4a/cover.jpg

Gatekna URL lengkap:

  • Subdomain token menyang CloudImage
  • Prentah kanggo motong gambar kasebut
  • Dimensi disetel dadi 100px kanthi 100px
  • Path file asli ku

Aku uga bisa ngunci URL supaya bisa nggunakake Cloudimage API supaya wong liya ora bisa nyolong. Sajrone sawetara menit, aku wis siyap solusi, lan sajrone sajrone jam aku nindakake solusi menyang solusi kita Panganan Podcast Widget.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.