Cara paling cepet lan gampang nyepetake situs sampeyan

cloudflare1

Liwat panyedhiya hosting, aku dikenalake menyang cloudflare. Aku gumun banget karo layanan kasebut ... utamane rega wiwitan (gratis). Nalika aku kerja dadi panyedhiya SaaS utama, kita ngatur layanan geocaching lan regane puluhan ewu dolar saben wulan. CloudFlare ora dibangun kanggo panyedhiya SaaS, nanging sampurna kanggo situs web utawa blog sampeyan.

CloudFlare minangka layanan sing nggunakake teknologi kepemilikan supaya situs web bisa luwih aman lan luwih cepet ing saindenging jagad. CloudFlare saiki mbukak 12 pusat data (kanthi luwih akeh) ing telung bawana kanggo nyedhiyakake cache konten statis, penyaringan bot lan liya-liyane. Mangkene ringkesan layanan:

Layanan iki wis apik kanggo Martech Zone. Njupuk dipikir ing Analytics ing ngisor iki, utamane kanggo grafik ing dhasar laporan.

nglaporake cloudflare s

Sadurunge nggunakake CloudFlare, aku ngluwihi sawetara watesan panggunaan ing akun hosting. CloudFlare wis ngethok panggunaan kasebut kanthi setengah - nyegat tampilan setengah yuta kaca lan ngirit bandwidth luwih saka 5Gb. Yen sampeyan kepengin weruh kepiye sistem iki nindakake… pusat data wis disetel kanthi regional ing saindenging negara. Yen ana wong ing wilayah geografis njaluk kaca sampeyan, kaca kasebut bakal disimpen kanthi lokal. Nalika wong sabanjure ngunjungi - tinimbang nglayani saka server sampeyan maneh, pusat data CloudFlare lokal menehi kaca kasebut.

Kajaba iku, wiwit nggunakake layanan kasebut, aku wis nyuda pangurangan komentar BOT SPAM. Katon CloudFlare nindakake tugas gedhe kanggo mblokir lalu lintas kasebut uga ora bisa tekan server. Siji-sijine kritik sing bisa ditemokake ing web babagan CloudFlare yaiku ora cepet menehi kaca; Nanging, aku durung weruh kasepen lan hostku metu saka California.

Yen sampeyan mbukak blog, situs web utawa aplikasi e-commerce lan ora bisa nggunakake pangembangan cache, utawa layanan cache mewah kaya Akamai ... iki solusi sing sampurna kanggo sampeyan! Wektu mbukak kaca penting kanggo nambah tarif klik-tayang lan peringkat ing mesin telusuran. Ganti DNS sawetara (sing wis didokumentasikake) lan sampeyan siyap lan mbukak karo CloudFlare!

One comment

  1. 1

    Aku wis nggunakake Cloudflare wiwit musim semi lan nemokake bab sing padha. Pancen apik banget kanggo nyepetake situs lan yen ora ana kemungkinan situs sampeyan bakal mati, bisa njaga versi kanthi online sawetara wektu. Sampeyan kudu duwe layanan kanggo saben situs web saiki.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.