CloudCraze: Platform Ecommerce Dibangun kanggo Salesforce

cloudcraze saleforce cloud e-commerce

Tren utama sing saiki ditemokake ing web yaiku implementasi B2B lan B2B2C liwat e-commerce. Sanajan perusahaan sampeyan duwe tim sales, proses negosiasi, nggawe proposal, lan invoice kabeh bakal online. Cara kasebut digunakake kanggo nyambung menyang macem-macem sistem, mbutuhake intervensi manual, lan ora bisa ditangani karo platform e-commerce standar sampeyan. Iki ganti kanthi cepet lan perusahaan sing dadi popularitas CloudCraze.

CloudCraze minangka Platform eCommerce Enterprise pisanan lan mung sing wis digawe kanthi asli ing Platform Salesforce. Iki nyedhiyakake keandalan lan skalabilitas Salesforce menyang piranti lunak B2B eCommerce nalika nuduhake data lan proses karo penyebaran Salesforce CRM.

CloudCraze nggunakake data pelanggan perusahaan B2B sing ana ing akun Salesforce lan gabung karo sistem platform eCommerce. CloudCraze bisa digunakake ing reaksi menyang data pelanggan Salesforce uga data sing dipelajari supaya luwih diladeni pelanggan kasebut. Perusahaan kasebut diakoni ing Forrester Wave ™: Suites B2B Commerce, Q2 2015 lan saiki wis dadi perusahaan Fortune 500, kayata Coca-Cola lan Barry Callebaut.

fitur cloudcraze

Fitur CloudCraze Kalebu

  • Blanja ing endi wae, Kapan wae, ing Piranti Apa wae - Pengalaman Pangguna otomatis digawe ing piranti seluler kanthi Desain Responsif
  • Telusuri lan Telusuri Produk - Telusuri produk kanthi jeneng produk, SKU utawa katrangan produk, atribut produk
  • Detail produk - Deleng rincian produk kalebu jeneng produk, rega, rating, review, fitur produk, deskripsi produk rinci, kasedhiyan, rating, review, produk alternatif, lan dokumen produk.
  • Promosi Produk - Kupon, produk lan promosi sing gegandhengan kasedhiya ing saindenging.
  • Kréta Blanja - Kranjang kanthi fitur lengkap karo dhaptar pesenan, kuotasi, pajak sing diitung, pengiriman, tampilan pesen, opiton pembayaran, konfirmasi, lan email.
  • Manajemen akun - Riwayat pesen lan manajemen akun kanthi tagihan default lan alamat pengiriman.
  • internasionalisasi - mata uang lokal lan dhukungan multi-basa. Dhukungan kanggo kabeh 161 mata uang lan kabeh 64 basa sing didhukung dening Salesforce
  • Toko Branded - Ngatur lan ngatur macem-macem storefronts unik.
  • Analytics - dibangun ing Analytics lan nglaporake fungsi sing ngidini sampeyan njupuk lan mbabarake data sing cocog karo Google Analytics kanggo ngoptimalake informasi sing sampeyan tampa.

Nyuwun Demo CloudCraze Branded

Masang toko seluler kanthi cepet, ngasilake penghasilan online ing pirang-pirang minggu, lan gampang tuwuh kanggo tuwuh.

2 Komentar

  1. 1
    • 2

      Kemungkinan yen sampeyan nggunakake Salesforce minangka CRM pusat kanggo pelanggan sing bisa uga akeh pamirsa. Sisik Salesforce wiwit cilik nganti perusahaan, dadi kira-kira sampeyan bisa dadi bisnis ukuran sadurunge nggawe implementasi platform e-commerce khusus.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.