Pemulihan Bencana Virtual Diterangake karo Legos

Screen Shot 2016 04 24 jam 10.23.05 AM

Kanca-kanca sing apik ing BlueLock nggabungake video apik iki, dibintangi CEO John Qualls, sing nerangake kepiye Pemulihan Bencana bisa ditanggulangi nggunakake Cloud Computing.

Ing cathetan sisih, video kasebut digawe bebarengan Cantaloupe.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.