Serchen: Rating lan Review Aplikasi Cloud Sampeyan

gambar serchen

The Serchen layanan pasar liwat 10,000 vendor lan mayuta-yuta panuku saben taun. Tujuane yaiku ngasilake basis data rating lan review sing apik sing bakal nyambungake pembeli lan penjual karo layanan cloud lan piranti lunak paling apik ing kategori IaaS, PaaS lan SaaS.

  • IaaS - Infrastruktur minangka Layanan minangka model panentu ing organisasi sing nyedhiyakake sumber peralatan sing digunakake kanggo ndhukung operasi, kalebu panyimpenan, perangkat keras, server lan komponen jaringan. Penyedia layanan duwe peralatan lan tanggung jawab kanggo omah, mbukak lan njaga. Klien biasane mbayar saben panggunaan.
  • SaaS - Software minangka Service a minangka model distribusi piranti lunak sing aplikasi dadi host dening vendor utawa panyedhiya layanan lan kasedhiya kanggo para pelanggan liwat jaringan, biasane Internet.
  • PaaS - Platform minangka Layanan minangka cara nyewa perangkat keras, sistem operasi, panyimpenan lan kapasitas jaringan liwat Internet. Model pangiriman layanan ngidini pelanggan nyewa server virtual lan layanan sing gegandhengan kanggo mbukak aplikasi sing wis ana utawa ngembangake lan nyoba sing anyar.

serchen

Situs kasebut wis disusun kanthi apik, dipérang dadi platform sing apik… lan nduwe bilah telusuran sing cerdas tenan kanggo nemokake platform sing sampeyan butuhake. Aku mikir isih ana ton aplikasi sing ilang (mesthine, durung ana aplikasi sing ditampilake ing kene, uga… sing meh ora bisa ditindakake) lan tinjauan saiki durung cethek; Nanging, iku langkah sing tepat ing arah sing bener kanggo nggawe basis data kaya iki!

Mlebu ing Serchen lan maneh aplikasi sing sampeyan tresnani - lan temokake luwih akeh!

Definisi saka SearchCloudComputing.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.