Kepiye yen Marketing Sampeyan Bisa?

charlie sheen menang ukurane 600

Minangka pelatih penjualan, aku kerja bareng karo perusahaan ing macem-macem industri. Lan meh kabeh perusahaan sing kerja bareng aku mbuwang luwih akeh taun iki tinimbang marketing internet fokus, kalebu media sosial.

Sayange kanggo akeh perusahaan kasebut, pemasaran internet wis mulai bisa digunakake lan padha nelpon lan email saka pembeli motivasi sing wis nemokake lan ngetutake ing internet. Nanging dheweke ngerteni tren sing mbebayani, pemasaran bisa nggawe tim utama, nanging tim penjualan duwe luwih akeh masalah tinimbang sadurunge nutup.

Masalahe

Prospek internet dudu wong sing sampeyan adol 3 taun kepungkur. Wong-wong wiwit 3 taun kepungkur pancen ngerti sethithik babagan sampeyan, dheweke ora ngerti sejatine apa sing sampeyan adol utawa carane adol. Dheweke ora ngerti apa sing sampeyan lakoni kanthi bener utawa ora ngerti apa sing sampeyan lakoni kanthi ora apik. Kasunyatane, 3 taun kepungkur nalika sampeyan takon, panjaluk sing paling umum saka prospek yaiku 'critakake babagan apa sing sampeyan lakoni lan kepiye carane nindakake.? Prospek saiki ora pengin ngerti? Apa sing sampeyan lakoni lan kepiye carane sampeyan nindakake? Lan iki nyebabake pedhot hubungan antara pembeli lan penjual saiki.

Prospek dina iki wis dadi google, ngunjungi kaca facebook, ngetutake sampeyan ing twitter lan maca komentar babagan sampeyan ing email. Dheweke ngerti apa sing sampeyan lakoni, cara sampeyan nindakake lan kabeh rincian kesalahan sing wis ditindakake sajrone taun kepungkur. Dheweke duwe alasan kanggo ngubungi sampeyan lan ora diwaca brosur marang dheweke.

Prospek anyar ora pengin sinau babagan sampeyan. Dheweke ngerti paling akeh sadurunge sampeyan tekan. Yen pemasaran sampeyan nggawe timbal lan tim sales sampeyan ora bisa nutup, mula masalahe dudu kualitas pandhuane. Masalah utamane yaiku kualitas proses sales sing diidini tim sales sampeyan.

Yen proses penjualan sampeyan dirancang kanggo menehi katrangan marang wong liya manawa cacat lan sampeyan kudu ngowahi.

Solution

Priksa manawa bisnis duwe proses sing sistematis kok prospek wis ngubungi sampeyan. Yen sampeyan ngerti kabutuhane prospek, mula sampeyan pancen wis nempatake bisnis ing papan sing sukses karo para pembeli saiki.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.