"Kang" Paling Apike Kanggo Nutup Pimpinan?

isi vs maksud

Aku lagi maca ing forum industri sing ana pengunjung takon media sing "Endi" paling apik kanggo nutup timbal sing ora langsung ditutup. Pitakon sing aneh banget amarga ana macem-macem variabel sing digunakake. Industri apa Nilai kontrak? Demografi utawa firmografis calon perusahaan? Apa ana ing lapangan sing prospek cerdas ing Internet? Apa bisnis regional utawa bisnis nasional?

Kepiye sampeyan nemtokake analisis head to head ing antarane medium? Iklan telusuran mbayar ditulis beda karo, contone, judhul kaca lan deskripsi meta. Apa siji luwih apik tinimbang liyane? Sampeyan ora bakal ngerti nganti sampeyan nyoba saben rinci babagan kampanye sing sampeyan lakoni. Sing mbutuhake sawetara tes.

Uga, 1 + 1 kadang padha karo 3 utawa luwih nalika nerangake medium. Sampeyan bisa uga pengin nggawe pariwara Facebook sing nyurung postingan blog, sing meksa pangguna kanggo ngeklik ajakan tumindak lan ndhaptar email. Banjur… sampeyan bisa ngeculake kampanye 6 wulan menyang prospek lan entuk tanggepan gedhe 3 wulan mengko. "Media" endi sing bener sing kerja ing kene?

Pelanggan lan prospek bisnis uga beda maksud nalika nggunakake saben jinis medium. Posting blog sing ditemokake ing telusuran organik, kayata, bisa dadi penasaran prospek lan bisa lengganan utawa ndownload whitepaper. Nanging, maksude bisa uga ora tuku… mung kanggo dideleng. Pramila penting kanggo njupuk informasi lan konten kasebut kanthi periodik. Sampeyan uga ide sing apik kanggo nyambung karo dheweke liwat media sosial. Nalika dheweke sing siyap tuku… sampeyan bakal dadi ndhuwur pikiran.

isi vs maksud

Kita ngetrapake implementasi pemasaran lintas-saluran kanggo kabeh klien. Kadhangkala kita nggawe aplikasi sing narik kawigaten lan panguwasa ... nalika liyane, kita uga bisa ngarahake media tradisional kayata surat langsung. Sing digunakake kanthi tenanan yaiku supaya ora nyepetake anggaran ing siji medium, lan kita nyoba supaya kabeh medium ndhukung siji lan sijine.

Basis prospek sampeyan paling akeh dipisahake ing antarane kabeh medium iki - seluler, video, sosial, telusuran, tradisional, geografis, email, blogging, pariwara mbayar, sponsor, rilis pers, infografis, lsp. Aja milih siji liyane, miwiti karo sing sampeyan wis pengalaman, nguwasani, banjur wiwiti nambah siji-siji medium.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.