Clipcentric: Manajemen Kreatif Iklan Media lan Video

Produksi Pariwara Media lan Video Clipcentric Rich

Clipcentric nyedhiyakake pangguna kanthi macem-macem pilihan alat lan template sing menehi kontrol lengkap kanggo saben langkah proses produksi sing ngasilake responsif kanthi iklan lintas-platform sing responsif. Tim iklan bisa kanthi cepet ngrancang lan nggawe pariwara HTML5 dinamis sing bisa mlaku kanthi lancar ing lingkungan apa wae.

  • Ruang Seret lan Gulung - Seret lan culake komponen iklan menyang ruang kerja khusus piranti kanggo kontrol lengkap, lan sing sampeyan entuk entuk apa sing sampeyan weruh.
  • Panganggit HTML5 sing Kuat - Gawe canggih HTML5 animasi nggunakake timeline lan keyframe, lengkap karo tumindak, hotspot, lan interaksi karo komponen iklan liyane.
  • Kreatif Programmatic - Kontrol eksekusi kreatif ing-situ nggunakake aturan data klien sing ditemtokake sajrone nggawe iklan utawa kaya sing ditemtokake dening feed data internal utawa eksternal wektu nyata.
  • Keluwesan Lengkap - Mbangun format iklan apa wae, saka format templatized dhasar nganti IAB Rising Stars menyang format sing ora ana ing kothak, lan duwe kapercayan yen wis siyap dilayani kanthi responsif ing kabeh piranti.

Format kalebu iklan spanduk, ekspansi, ngambang, lan wallpaper sing dibangun kanggo platform seluler, tablet, desktop, aplikasi, HTML5 lan platform video.

Clipcentric ngilangi alangan biaya lan kerumitan sing biasane ana gandhengane karo produksi iklan media lan video sing sugih, saéngga para klien bisa ngasilake pariwara kanthi tampilan dinamis lan apik ing omah, didhukung dening alat dagang lan nglaporake kanthi kuat.

Studio VideoAd dilengkapi seret timeline seret lan selehake sing nyedhiyakake keluwesan pangguna kanggo ngontrol saben aspek iklan video. Upload konten video lan atur iklan nganggo grafis gerak, efek swara, lan musik. Gawe iklan saka awal nggunakake basis data klip video kanggo bisnis cilik nganti medium.
Produksi Iklan Video Clipcentric

Fitur VideoAd

  • Editor Timeline klip-sentris -Produksi video sing cepet lan gampang kanthi antarmuka sing dirancang kanggo bangunan iklan. Cukup seret konten sampeyan menyang timeline banjur selaras tampilan lan rasane.
  • Database Konten Media - Akses perpustakaan klip video, trek musik, efek swara, lan grafis gerakan kanggo ngasilake video kanthi produksi tanpa biaya produksi.
  • Output sing Fleksibel - Nggabungake video kanthi lancar menyang nggawe iklan media kaya, layani kanthi sejajar karo pemain video sing tundhuk VAST utawa lalu lintas menyang stasiun televisi.