Seni Klien Jatuh Cinta

perusahaan katresnan

Wingi, lagi kerja, aku lagi ngrungokake Dave Ramsey ngomong karo Joe Beam, penulis Seni Kasmaran. Joe ujar manawa ana 3 unsur kunci sing bakal jatuh cinta ... komitmen, karukunan lan semangat. Obrolan kasebut pancen saya akrab - saengga aku nggawe memo swara babagan sing dakrungu kanggo nulis postingan mengko.

Aku uga ngrembug karo Troy Burk, salah sawijining pendiri lan CEO Right On Interactive. Troy seneng banget otomatisasi pemasaran nanging ora setuju karo akeh industri sing nyamarake sistem generasi utama minangka otomasi pemasaran. Dheweke percaya manawa komunikasi lan komunikasi sing kudu ditindakake yaiku karo klien sampeyan saiki, tinimbang karo petunjuk sing durung komitmen karo merek sampeyan. Wah

Komitmen, Intimasi lan Gairah

  • prasetya - pelanggan nggawe investasi finansial ing perusahaan sampeyan kanggo produk lan layanan sampeyan. Aku mesthi gumun yen akeh perusahaan sing luwih setya marang dhuwit sing ditawakake para pelanggan tinimbang para pelanggan. Yen sampeyan ngirim saben kontrak nanging pelanggan ora sukses, sampeyan loro bakal kalah. Sampeyan kudu setya marang kasuksesan para klien, tanpa preduli finansial sing dibutuhake. Klien sampeyan kudu setya marang sukses, njamin manawa finansial uga ora bisa ngalang-alangi. Kita diberkahi karo para pelanggan sing setya marang kita lan uga kosok balene.
  • karukunan - aja salah kekancan karo tresno pribadi. Intimasi uga butuh wektu kanggo ngerti pelanggan lan supaya ngerti sampeyan. Kita nuduhake kekurangan karo para pelanggan, ngerti apa kekurangane, lan njamin supaya bisa ngrancang manawa kita wis nutugake kalorone. Kita uga bakal sinau babagan sing bisa ditindakake babagan para pelanggan lan nuduhake luwih saka kontrak. Kita ngenalake dheweke menyang koneksi, kita nemokake sumber daya liyane, disaranake lan dipateni. Kita uga ora menehi tandha perjanjian karo perusahaan kajaba nggunakake produk sing bisa digunakake. Kita nyoba ngerti dheweke kanthi efektif supaya bisa adol produke kanthi efektif.
  • passion - salah sawijining perusahaan sing wis ngobrol lan mateni karo perjuangan. Nalika nyoba nemokake cara mbantu wong-wong mau (dudu klien), sampeyan ora bisa nemokake single wong ing staf sing seneng banget apa sing ditindakake. Dheweke wis nyewa juru bicara liyane sing misuwur ing kene lan melu kanggo gabung karo webinar lan acara… nanging juru bicara kasebut ora nggunakake ing produk Kepiye supaya semangat banget yen dheweke ora setya nggunakake produk kasebut? Intine yaiku ora bisa. Makane dheweke berjuang.

Apa sampeyan setya karo klien? Apa sampeyan raket karo dheweke, industri, posisi, lan tantangane? Apa sampeyan seneng karo produk utawa layanane? Yen sampeyan ora mangsuli pitakon kasebut, aja nganti tresna-tinresnan. Kita tresna marang para klien lan bangga bisa ujar manawa klien tresna maneh. Pancen durung mesthi kaya ngono, nanging sesambungan karo dheweke terus berkembang.

Pungkasan… amarga kita nindakake perkara sing disenengi, pancen ora bisa digunakake. Iku papan sing luar biasa!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.