Analytics Web sing Klik

Wong-wong sing liwat ing Sellsius nyaranake Clicky minangka web alternatif Analytics paket Saiki aku nggunakake Google Analytics lan apik - nanging isih angel kanggo ngubengi lan nyelehake data sing dibutuhake. Cuplikan layar kanggo Clicky katon hebat, aku ora sabar ngenteni.

Clicky

Iki bisa uga minangka paket sing disaranake kanggo kabeh klien - gratis kanggo ndhaptar. Sampeyan bisa nganyari versi profesional mung $ 2 saben wulan!

5 Komentar

  1. 1

    Aku biyen nggunakake aplikasi iki sing adhedhasar, sing diarani pmetrics. Sayange dina liyane mung ilang kanthi acak. Aku miwiti nggunakake sawise bosen karo winates analitik google, google iki durung cukup kanggo ngupayakake.

    Aku nemokake opsi pmetrics sing apik, nanging ora bisa dibandhingake karo analitik google, nomerku mesthi luwih murah lan setengah fitur ora bisa digunakake.

    Situs web kanggo Clicky iki padha karo pmetrik mung nganggo spanduk anyar. Muga-muga layanan iki di-tweak lan bisa digunakake luwih apik, aku bakal nyoba (ing tautan rujukan sampeyan :)). Muga-muga kasunyatan manawa aplikasi iki minangka sumber terbuka tegese akeh program stats web sing keren bakal diwiwiti amarga isih ana ruang kanggo ana wong sing teka lan nindakake program lalu lintas web kanthi bener.

  2. 2
  3. 3

    Wah, iku bagan sing apik, resik, lan gampang diwaca. Sampeyan bakal mikir manawa perusahaan sing duwe milyaran dolar kaya Google paling ora bisa entuk grafik sing katon apik banget. Thanks kanggo tip!

  4. 4

    Aku nggoleki Clicky nanging aku isih yakin manawa Google Analytics paling apik kanggo miwiti analytics web. Yen sampeyan nemokake Google mbatesi, mula bakal luwih becik sampeyan miwiti golek solusi mbayar kaya ClickTracks utawa NetTracker kanggo menehi kemampuan njawab pitakonan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.