Plugin WordPress Clicky sing Wis Dirilis Admin

Clicky iku manis banget Analytics aplikasi sing nggawe pangertèn luwih akeh kanggo pangguna dhasar tinimbang bocah lanang sing ana ing kana. Aku mikir manawa pasar cilik iku ceruk gedhe lan Clicky kudu diduweni mengko - entuk antarmuka sing lancar, grafis sing apik, lan informasi sing ditampilake sampurna kanggo blogger rata-rata.

Logo sing Klik

Sawise suwe, Clicky ngeculake Plugin WordPress kanggo masang Clicky menyang WordPress. Sean nggawe cathetan ing Goodie Page sing dheweke ora ngerti babagan WordPress lan pengin nggawe kaca kanggo ngatur aplikasi kasebut ing njero antarmuka Admin WordPress, nanging dheweke durung ngerti kepiye nalika semana. Aku kesengsem tenan karo karya sing wis rampung ing Clicky, mula aku menehi garis kanggo ndeleng apa aku bisa nulungi. Wangsulane 'yakin'!

Sajrone sawetara jam akhir minggu, aku nggawe kaca admin sing apik sing dibutuhake kabeh fitur. Sean macak lan gaya (luwih apik) luwih kanggo Clicky lan wis dirilis dina iki! Ora asring sampeyan entuk kesempatan kanggo ngrewangi kaya iki - nanging aku kepengin banget ndeleng aplikasi kaya Clicky supaya bisa nggunakake mainstream. Sing dadi kolaborasi open source, ya ?!

Goleki dhewe a Analytics Web sing Klik akun banjur download ing Plugin WordPress sing Klik.

2 Komentar

  1. 1

    Aku nemoni sawetara masalah linuwih karo pirang-pirang wulan kepungkur, nanging kayane wis ngatasi kabeh iki lan saiki digunakake maneh. Nyatane aku ndhaptar paket 'blog' sing $ 19 saben taun menehi statistik rinci lengkap kanggo 3 blog sing dakanggep murah.

    Aku mesthi nyoba plugin kasebut.

  2. 2

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.