Clicky ngluncurake Google Gadget

Yen sampeyan wis maca blog sawetara wektu, sampeyan bakal ngerti aku penggemar Analytics Clicky Web sing apik. Iku mung program Web Analytics sing apik, entheng, lan omong kosong sing cocog kanggo blogging. Aku seneng banget, mula aku malah nulis plugin WordPress!

Saiki kasedhiya iGoogle Clicky Dashboard dening Scott Falkingham saka Konsep Penasaran:
Dasbor iGoogle Clicky

Gunakake kabeh fungsi saka Clicky banjur lebokake Gadget sing apik! Wah! Sampeyan uga ora prelu nggunakake Gadget Google ing kaca iGoogle, uga. Google Gadgets bisa diselehake ing endi wae kanthi menehi tag skrip cilik sing apik. Aku seneng banget karo Gadget, mula nganyari plugin WordPress lan dikirim menyang Sean! Muga-muga, dheweke bakal ngeculake plugin Admin anyar kanthi Gadget sing dipasang!

Kanggo entuk Gadget, bukak dhaptar Clicky. Sampeyan bisa ndownload Gadget ing Google lan plugin WordPress ing kaca Barang.

4 Komentar

  1. 1

    Aku seneng clicky, aku bubar nambahake menyang blogku lan aku seneng banget karo antarmuka pangguna lan metrik sing digunakake. Aku luwih seneng tinimbang Google Analytics, aku mikir biasane amarga cara nyedhiyakake informasi babagan cara Google Analytics.

    Aku isih duwe loro ing situs yen aku ngganti pikiran utawa Google nambah metrik lan aku pengin data komparatif.

    • 2

      Aku mikir sing paling aku seneng uga, Dustin! Aku uga njaga Google Analytics - aku seneng karo kemampuan grafik - utamane kemampuan kanggo nindakake analisis komparatif ing wektu tartamtu. Grafik berbasis lampu kilat cukup intuisi.

      Salah sawijining perkara sing ditindakake Clicky sing nyebabake GA metu saka banyu yaiku kemampuan kanggo nglacak download. Amarga aku kerep menehi conto ing situsku, iki minangka fitur sing apik kanggo aku nonton!

  2. 3

    Aku FAN BIG saka clicky. Aku luwih seneng yen postingan populer bisa digawe saka clicky kanggo ditampilake ing situs kasebut - inheriting css.
    Aku dudu coder, nanging aku seneng yen ana sing bisa nindakake iki *petunjuk petunjuk*

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.