Clicky ngluncurake Google Gadget

Yen sampeyan wis maca blog sawetara wektu, sampeyan bakal ngerti aku penggemar Analytics Clicky Web sing apik. Iku mung program Web Analytics sing apik, entheng, lan omong kosong sing cocog kanggo blogging. Aku seneng banget, mula aku malah nulis plugin WordPress!

Saiki kasedhiya iGoogle Clicky Dashboard dening Scott Falkingham saka Konsep Penasaran:
Dasbor iGoogle Clicky

Gunakake kabeh fungsi saka Clicky banjur lebokake Gadget sing apik! Wah! Sampeyan uga ora prelu nggunakake Gadget Google ing kaca iGoogle, uga. Google Gadget bisa diselehake ing endi wae kanthi menehi tag skrip cilik sing apik. Aku seneng banget karo Gadget dadi nganyari plugin WordPress lan dikirim menyang Sean! Muga-muga, dheweke bakal ngeculake plugin Admin anyar kanthi Gadget sing dipasang!

Kanggo entuk Gadget, bukak dhaptar Clicky. Sampeyan bisa ndownload Gadget ing Google lan plugin WordPress ing kaca Barang.

4 Komentar

  1. 1

    Aku seneng clicky, bubar wis ditambahake ing blogku lan aku seneng banget karo antarmuka panganggo lan metrik sing digunakake. Aku luwih seneng Google Analytics, miturutku biasane amarga cara menehi informasi liwat cara Google Analytics.

    Aku isih duwe kalorone ing situsku yen aku duwe pikiran utawa Google nambah metrik lan pengin data komparatif.

    • 2

      Aku mikir sing paling disenengi uga, Dustin! Aku uga njaga Google Analytics - aku seneng karo kemampuan graphing - utamane kemampuan nindakake analisis komparatif sajrone wektu tartamtu. Anggur adhedhasar flash iku cukup intuisi.

      Salah sawijining perkara sing ditindakake Clicky sing nyebarke GA saka banyu yaiku kemampuan nglacak undhuhan. Amarga aku asring nggawe conto ing situsku, dadi fitur sing apik kanggo aku nonton!

  2. 3

    Aku FAN BESAR clicky. Aku luwih seneng yen bisa wae kiriman populer bisa diklik saka klik kanggo ditampilake ing situs kasebut - inheritive css.
    Aku dudu coder, nanging aku seneng yen ana sing bisa nindakake * hint hint *

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.