Analytics Web sing Ngeklik nindakake maneh!

Analytics Web sing KlikAnalytics Web sing Klik wis nggawe fitur apik liyane!

Iki web Analytics paket sing cepet dadi paket paling apik sing dakdeleng - utamane kanggo blogger lan penerbit web. Dasbor kasebut pancen duwe metrik kritis - kabeh saka siji kaca.

Mangkene Dashboard Anyar:

Dashboard Analytics Web sing Klik

7 Komentar

  1. 1
    • 2

      Aku duwe, Steve. Aku ora kaget. Minangka Manajer Produk, aku ndeleng reaksi iki saben-saben nalika 'nambah' produk utawa ngeculake fitur anyar. Kasunyatane, masarakat ora seneng karo pangowahan. Sanajan maju.

      Mangkene cathetan sing narik kawigaten: pangowahan ora dicopot sembarang fungsi! Mung ditambahake liyane!

  2. 3
  3. 4

    Apa ana wong liya sing ngelingi beda data sing dikembalikan dening Clicky vs. Google Analytics kanthi tes samping? Kita duwe situs web klien sing nembe dipasang Clicky lan nuduhake data sing beda banget karo Google. Contone, ing sawijining dina Google nuduhake 18 pengunjung unik, lan Clicky nuduhake 48 ing dina sing padha, lan iki dudu kedadeyan sepisan. Amarga ana kemungkinan luwih manawa siji paket analytics ora nglaporake data tinimbang sing liyane bakal nggawe data buatan, aku kudu nganggep Clicky duwe data sing bener nanging ora bisa ngerteni kenapa ana bedane.

    • 5

      Josh, kepiye nomer liyane, kayata kunjungan lan tumindak, apa sing cocog luwih cedhak? Pengunjung unik diitung nganggo alamat IP saiki. Sanajan bisa nggawe luwih akurat karo cookie lan apa sing ora, kayata sawetara aplikasi liyane, ora ana cara sing bisa dipercaya supaya 100% bener. (Sawetara pangguna mateni cookie, lsp).

      Aku yakin karo kualitas produkku, nanging yen ana nomer sing cocog karo Google luwih akurat tinimbang kita. Dheweke duwe puluhan ewu server sing mbukak Analytics, disebar ing saindenging jagad. Kamangka kita mung perusahaan cilik kanthi udakara 10 server, kabeh ing sak lokasi ing AS. Iku angel kanggo saingan karo sing, tanpa milyar ing bank.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.