Analytics Web sing Ngeklik nindakake maneh!

Analytics Web sing KlikAnalytics Web sing Klik wis nggawe fitur apik liyane!

Iki web Analytics paket sing cepet dadi paket paling apik sing dakdeleng - utamane kanggo blogger lan penerbit web. Dashboard kasebut pancen duwe metrik kritis - kabeh saka siji kaca.

Mangkene Dashboard Anyar:

Dashboard Analytics Web sing Klik

7 Komentar

  1. 1
    • 2

      Aku duwe, Steve. Aku ora kaget. Minangka Manajer Produk, aku ndeleng reaksi iki saben-saben kita 'ngapikake' produk utawa ngeculake fitur anyar. Kasunyatane, wong ora seneng owah-owahan. Malah yen wis progresif.

      Punika cathetan menarik: owah-owahan ora dibusak sembarang fungsi! Iku mung nambah liyane!

  2. 3
  3. 4

    Apa ana wong liya sing weruh data sing beda-beda sing dibalekake dening Clicky vs. Google Analytics ing tes sisih? Kita duwe situs web klien sing bubar diinstal Clicky lan nuduhake data sing beda banget karo Google. Contone, ing sawijining dina Google nuduhake 18 pengunjung unik, lan Clicky nuduhake 48 ing dina sing padha, lan iki dudu kedadeyan sepisan. Amarga luwih cenderung yen siji paket analytics ora bakal nglaporake data tinimbang sing liyane bakal nggawe data buatan, aku kudu nganggep Clicky duwe data sing bener nanging aku ora ngerti sebabe ana bedane.

    • 5

      Josh, kepiye nomer liyane, kayata kunjungan lan tumindak, apa sing cocog karo luwih cedhak? Pengunjung unik kita diwilang nganggo alamat IP saiki. Sanajan bisa nggawe luwih akurat karo cookie lan apa sing ora, kaya sing ditindakake sawetara aplikasi liyane, ora ana cara sing bisa dipercaya kanggo 100% bener. (Sawetara pangguna mateni cookie, lsp).

      Aku percaya karo kualitas produkku, nanging yen ana apa-apa, aku yakin manawa nomer Google luwih akurat tinimbang nomer kita. Dheweke duwe puluhan ewu server sing mbukak Analytics, sing disebar ing saindenging jagad. Dene kita mung perusahaan cilik kanthi udakara 10 server, kabeh ana ing sak panggonan ing AS. Iku angel saingan karo sing, tanpa milyar ing bank.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.