Alat MarketingTeknologi PariwaraAnalytics & TesContent MarketingCRM lan Platform DataE-commerce lan EceranPemasaran Email & Otomatisasi Email PemasaranPemasaran AcaraPemasaran Seluler lan TabletPublic RelationsPelatihan Penjualan lan PemasaranEnablement SalesTelusuri MarketingMarketing Social Media

ClickUp: Manajemen Proyek Pemasaran Sing Terintegrasi Kanthi Tumpukan Martech Sampeyan

Salah sawijining perkara sing unik babagan kita perusahaan transformasi digital yaiku kita vendor agnostik babagan alat lan implementasine sing ditindakake kanggo klien. Salah sawijining wilayah sing migunani yaiku manajemen proyek. Yen klien nggunakake platform tartamtu, kita bakal ndhaptar minangka pangguna utawa bakal menehi akses lan kita bakal kerja kanggo mesthekake yen proyek kasebut didokumentasikake kanthi lengkap lan kabeh aset diunggahake yen dheweke duwe kepemilikan. Kita wis nggunakake vendor sing duwe lisensi dhewe lan nyoba njaluk kabeh dokumentasi, rencana proyek, masalah, lan aset sing diuripake ing pungkasan keterlibatan cukup ngelu.

Nalika kita nggarap alat manajemen proyek, sawetara mesthi fokus ing proyek sing ana gandhengane karo marketing. Proyèk-proyèk sing gegandhengan karo pemasaran minangka wong sing unik amarga asring banget ngandelake kolaborasi ing antarane sumber daya internal lan eksternal, asring bola-bali, lan asile dudu ngrampungake inisiatif pemasaran, nanging asile pengaruh ing bisnis.

Asil kasebut yaiku kita nggarap macem-macem alat… antarane manajemen proyek, tugas tugas, dokumentasi, papan tulis, manajemen aset, lan sapiturute. Bisa dadi frustasi kanggo klien lan awake dhewe nalika ngawasi kemajuan, ngatur tim internal lan eksternal, lan nyimpen aset digital klien kita nalika kita kerja. Ketik Klik munggah...

ClickUp - Ngatur Kampanye, Klien, Tugas, lan Aset

Clickup nawakake kabeh kolaborasi, dokumentasi, laporan, panyimpenan, lan alat manajemen proyek ing platform siji. ClickUp dilengkapi atusan fitur sing bisa dikustomisasi kanggo kabutuhan kerja apa wae - kanthi ditambahake saben minggu tanpa biaya tambahan.

Fitur ClickUp Kalebu

  • Ringkesan - Tampilan Kabeh ClickUp nggampangake nemokake apa wae sing sampeyan goleki, ora preduli ing endi wae ing hirarki. Iki minangka tampilan mripat manuk kanggo kabeh tugas ing saben level organisasi sampeyan sing bisa disaring, diurut, lan disimpen kanggo kabutuhan apa wae.
  • Spaces - Atur tim lan departemen menyang Spaces, klompok proyek utawa inisiatif gedhe folder, lan break metu tugas menyang dhaptar kanggo hierarki visual sing jelas kabeh karya sampeyan.
  • tugas - Pilih saka 35+ ClickApps kanggo ngatur manajemen tugas kanggo kabutuhan kerja. Ngirit wektu kanthi otomatisasi tugas, nemtokake titik sprint, nambah data lapangan khusus, lan liya-liyane.
  • Dependencies - ngubungake tugas, dokumen, integrasi, lan liya-liyane bisa digandhengake karo siji liyane.
  • Ngarang - Gawe gampang proyek kompleks kanthi ngethok dadi level subtugas. Gawe dhaptar priksa ing tugas kanggo nglacak apa wae saka alur kerja multi-langkah nganti dhaptar tugas sing gampang.
  • Ndeleng - Ngatasi pakaryan saka sudut apa wae kanthi luwih saka 15 tampilan sing kuat, kalebu tampilan tab, papan status, tampilan tanggalan, garis wektu, grafik Gantt, papan obrolan, repositori dokumen, tampilan kegiatan, peta pikiran, tampilan beban kerja, tampilan tabel, tampilan peta, lan uga papan tulis.
  • cithakan - Ngirit wektu kanthi nggunakake atusan template kanggo kasus panggunaan tim, tampilan, tugas, dhaptar priksa, dokumen, lan liya-liyane.
  • integrasi - luwih saka 1,000 alat digabungake karo ClickUp kanggo nyelarasake tanggalan, panyimpenan maya, olahpesen, lan sapiturute menyang sak panggonan. Platform kasebut uga nawakake sing kuat API.
  • Kolaborasi - Papan putih, dokumen, komentar, lan bukti nyata-nyata kanthi kabar email lan obrolan sing dibangun nggawe kolaborasi dadi gampang.
  • Reporting - nyetel gol, lacak tonggak sejarah, lan atur sumber daya kanthi luwih efektif kanthi dasbor sing kuat sing bisa kalebu papan kanban, anggota tim, tugas, sprint, nelusuri wektu, status, dokumen, embed, lan liya-liyane.
  • Manajemen wektu - nelusuri wektu saka piranti apa wae, nelusuri wektu otomatis (utawa manual), prakiraan wektu, lan laporan otomatis - kalebu laporan wektu sing bisa ditagih.
  • pangaturan - kolom khusus, status khusus, penerima tugas khusus, hotkey, trabasan, saringan, lan telusuran kabeh bisa disesuaikan.
  • pulsa - Deleng laporan kegiatan otomatis sing didhukung dening machine learning (ML) supaya gampang ndeleng wektu sampeyan digunakake.

Ndaftar Kanggo ClickUp

pambocoran: Martech Zone minangka afiliasi saka Klik munggah lan wis nggunakake pranala afiliasi ing artikel iki.

Douglas Karr

Douglas Karr yaiku pangadeg Martech Zone lan ahli sing diakoni babagan transformasi digital. Douglas wis mbantu miwiti sawetara startups MarTech sukses, wis mbantu ing rajin amarga liwat $5 bil ing pitukon lan investasi Martech, lan terus kanggo miwiti platform lan layanan dhewe. Dheweke dadi pendiri Highbridge, perusahaan konsultasi transformasi digital. Douglas uga dadi penulis buku pandhuan Dummie lan buku kepemimpinan bisnis.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.

Artikel web