Clicktale: Pelacakan Acara Analytics ing Lingkungan Bebas Kode

Editor Visual Clicktale

ClickTale wis dadi pelopor ing industri analitik, nyediakake data prilaku lan visualisasi sing jelas sing mbantu profesional e-commerce lan analitik kanggo nemtokake lan nambah masalah karo situs kasebut. ClickTale anyar Editor Visual nyedhiyakake evolusi liyane, kanthi cara tanpa kode kanggo nggabungake acara ing situs sampeyan. Cukup arahake elemen acara lan jelasake acara… ClickTale ora sisane.

kanthi Editor Visual, Clicktale minangka salah sawijining perusahaan pertama sing nyedhiyakake solusi sajrone rilis Bukak Adobe, generasi sabanjure manager tag Adobe ing platform Adobe Cloud. Diluncurake dening Adobe bakal ngidini bisnis online nggabungake lan ngatur tag supaya kegiatan pemasaran dadi luwih efisien, nyuda biaya lan ningkatake kinerja situs web. 

Kanthi nggabungake Editor Visual menyang Bukak dening Adobe, pemasar digital bisa entuk pemetaan canggih liwat antarmuka sing akrab lan intuisi. Pelanggan Clicktale ora mung bakal duwe transisi sing gampang amarga bisa nggunakake Bukak dening Adobe kanggo nyetel acara Clicktale, nanging uga entuk manfaat saka cara liya kanggo wawasan pengalaman digital saka data Clicktale.

Teknologi unik Clicktale nggambarake lelungan pelanggan, ngrewangi para pemasar luwih ningkat pengalaman digital kanggo para pelanggan. Kanthi nggarap panyedhiya teknologi utama kayata Clicktale, kita bisa njamin supaya para pelanggan entuk manfaat saka toolet paling kuat nganti saiki. Jon Viray, Manajer Pemasaran Produk, Adobe

Minangka bagéan saka kolaborasi Clicktale lan Adobe, Launch by Adobe uga nggabungake fitur sing bakal ngidini pelanggan lan mitra ngakses wawasan unik Clicktale saka lapisan data ing njero Bukak dening Adobe. Iki nyedhiyakake mekanisme sing trep lan kuat kanggo nambah aplikasi komplementer, kayata otomatisasi pemasaran, swara pelanggan utawa sistem liyane sing entuk manfaat saka koleksi data browser, kanthi data lan wawasan Clicktale.

Solusi ClickTale Klebu:

  • Identifikasi Path - jalur ing kaca, pola prilaku lan kritik kritis sing ndadekake konversi sampeyan.
  • Panas panas - Gerakan mouse, klik mouse, tekan-tekan, perhatian lan heatmap link.
  • Sesi Mbaleni - Tonton ulang sesi browsing pangguna kanggo nggambarake persis apa sing lagi dideleng lan ditindakake ing situs sampeyan liwat desktop utawa seluler.
  • Analytics Konversi - Temokake apa sing digunakake lan sing ora ana ing corong lan formulir sampeyan.
  • Analytics Aplikasi - wawasan babagan kabutuhan lan prilaku pangguna ing aplikasi asli lan hibrida.
  • Integrasi Analytics - kanthi Adobe, Webtrends, lan Google Analytics.
  • Integrasi Tes - kanthi Target Adobe, Qubit, Optimizely, Kaizen, Monetate, Oracle Maxymiser, Optimost, SiteSpect, lan Google Optimize.
  • Integrasi Manajemen Konten - karo Adobe Experience Manager lan Sitecore.
  • Integrasi Umpan Balik - karo OpinionLab, Medallia Digital, iPerceptions, Qaultrics, Usabilla, lan Liveperson.
  • Integrasi Manajemen Tag - kanthi Adobe Markeitng Cloud, Ensighten, IBM, Tealium, Signal, lan Google Tag Manager.
  • Integrasi E-commerce - karo Magento, XCart, Zencart, lan Yahoo! Bisnis Cilik.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.