ClickMeter: Pelacakan Link Kampanye, Pelacakan Afiliasi, lan Pelacakan Konversi

Pelacakan Link ClickMeter

Aktivitas link nelusuri asring, sayang, dadi pamikiran sawise perusahaan nggawe kampanye, ngawasi pelacakan tautan afiliasi, utawa ngukur konversi. Kurang disiplin ing pangembangan lan nglacak tautan bisa nyebabake akeh masalah ing hilir sing meh ora bisa ngukur kinerja ing media lan saluran.

Cara Kerja ClickMeter

ClickMeter minangka platform terpusat karo API sing ana gandhengane sing ngidini perusahaan, agensi, pengiklan, lan penerbit kanggo nggawe proses babagan implementasi lan ngukur tarif klik-tayang. Sawetara fungsi utama sing bisa diwenehake kalebu pelacakan afiliasi, pelacakan konversi, nggawe piksel pelacakan, parameter URL cekak, integrasi shortener URL Google, integrasi pemendekan perusahaan Bitly, penargetan geo IP, manajemen tautan bermerek, lan rotasi tautan.

Pangalihan Link, Trek, Pemantauan, lan Kolaborasi

ClickMeter nduwe luwih saka 100 fitur luar biasa:

  • Pangalihans - fitur pangalihan kalebu pangalihan pangalihan miturut negara, basa, jinis piranti, lan jinis pangguna. Pangalihan uga acak, runtut, bobote, klik pertama, klik maks, klik mundur, proteksi sandhi, jadwal wektu, SSL lan non-SSL, dinamis, rotasi IP, ramah mesin telusuran, parameter URL, jubah link, enkripsi URL , judhul kaca, ngilangke rujukan, referer anonim, level pertama utawa subdomain, menehi tag tautan, kloning link, lan impor tautan akeh utawa nggawe.
  • Lacak Link - tautan bisa dilacak kanthi tandha wektu, alamat IP, negara, wilayah, kutha, organisasi, basa, jinis browser, jinis platform, seluler, jinis pengunjung, unik / non-unik, sumber, paramèter khusus, tembung kunci, lan liya-liyane.
  • Lacak Konversi - konversi bisa dilacak kanthi bagean corong, cookie sing bisa dikonfigurasi, pirang-pirang konversi, ID produk, parameter khusus, nilai konversi, nilai komisi, SSL utawa non-SSL, tes A / B, privasi UE, pangecualian IP, blokir spam link, lan URL kampanye UTM Google Analytics.
  • Analisis Link - KPI dashboard, laporan tren, laporan kampanye, laporan piksel, perbandingan konversi, aliran-klik, klik peta, periodik, browser, kutha, negara, ISP, parameter, sumber, kata kunci, alamat IP, tingkat konversi, tag, basa, mata uang lan liya-liyane.
  • Nglaporake Link - Ekspor Excel (CSV), laporan trabasan, notifikasi email lan audio, laporan sing bisa disesuaikan (logo, zona wektu, mata uang, lan basa).
  • Kolaborasi Link - nuduhake pribadi, nuduhake umum, nuduhake liwat email, manajemen sub-akun, lan tautan login otomatis.
  • Integrasi Link - kanthi Adwords, jaringan afiliasi, Google Analytics, Backpage, Chrome, Firefox, Megaphone, Rebrandly, Retargeting, Remarketing, Safari, Shopify, lan WordPress.
  • Development - titik pungkasan API sing lengkap, dokumentasi rinci, lingkungan kothak wedhi, sawetara tombol API, lan konsultasi sing kasedhiya.

Kepiye ClickMeter Ngirim Nilai

ClickMeter - Pangalihan, Lacak, Monitor, lan Kolaborasi ing Tautan

Miwiti ClickMeter

Pengungkapan: Kita afiliasi saka ClickMeter.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.