Klik-kanggo-Nelpon Wis Kritik Sukses Pariwara Telusuran Lokal

Klik kanggo Nelpon

Klik-kanggo-telpon ngidini calon pelanggan telpon bisnis sampeyan kanthi siji klik saka asil mesin telusuran. Pelanggan isih seneng nelpon bisnis lan klik-kanggo-telpon nggawe dheweke luwih gampang nindakake sadurunge. Pendapatan klik-kanggo-telpon global yaiku $ 7.41 milyar ing 2016 lan samesthine bakal munggah dadi $ 13.7 milyar ing taun 2020

Nyatane, 61% pangguna seluler ujar klik-kanggo-telpon paling terkenal ing fase tuku. Priksa manawa bisnis sampeyan wis siyap. Infographic iki saka Pesen Ditahan, Kesempatan Klik-kanggo-Nelpon: Napa Telpon Telpon Wis Kembali, rincian kepiye klik-kanggo-telpon dadi elemen kritis ing upaya pemasaran telusuran sing mbayar.

Infographic uga nuduhake manawa dudu mung fitur iklan telusuran mbayar, nanging uga fitur sing kudu diterapake ing saben situs web ing ngendi bisnis utawa konsumen bisa nyedhak liwat telpon.

Uga ora mung fitur seluler. Nalika desktop integral karo piranti seluler utawa duwe aplikasi nelpon seluler, tautan iki uga bisa digunakake. Skype, contone, bakal diluncurake lan nelpon yen aku ngeklik nomer telpon sing ana gandhengane ing Mac.

Yen sampeyan ora yakin kepiye, aku wis nulis tulisan babagan carane hyperlink nomer telpon. Wenehi dhaptar dhuwur ing dhaptar perbaikan optimasi situs sing kudu sampeyan lakoni saiki!

Klik kanggo Nelpon

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.