4 Strategi kanggo Nyuda Risiko Penipuan Klik Rampan

klik penipuan

Iklan Digital kemungkinan bakal dadi belanja iklan media paling dhuwur ing 2016 miturut wong. Semono uga target target penipuan klik sing ora bisa ditolak. Nyatane, miturut laporan anyar babagan apus-apus ing industri pariwara online, sepertiga saka kabeh pangeluaran pariwara bakal muspra amarga penipuan.

Jaringan Distil lan Biro Pariwara Interaktif (IAB) wis dirilis Pandhuan Digital Publisher kanggo Ngukur lan Ngatasi Lalu Lintas Bot, laporan sing mriksa masalah penipuan iklan digital saiki.

Tombol Temokake Penipuan Klik

  • 75% penerbit lan 59% pengiklan ora bisa nemtokake lalu lintas manungsa lawan dudu manungsa.
  • Miring Analytics (50%) lan penipuan utama lan registrasi palsu (32%) uga masalah lalu lintas dudu manungsa kanggo para penerbit lan pengiklan.
  • Penipuan klik lan kesan minangka keprihatinan utama kanggo loro penerbit (86%) lan pengiklan (100%) nalika ana masalah lalu lintas web.

penipuan iklan

Laporan kasebut pancen jero banget lan nglacak para penerbit lan pengiklan babagan cara penipuan klik uga strategi kanggo nyuda resiko, kalebu:

  1. Performance - Ora fokus ing nomer mentah lan luwih akeh kanggo tumindak sing bisa diamati. Gabungake metrik kinerja sing insentif kanggo agensi sampeyan kanggo njamin asil bisnis sing berkualitas.
  2. Nglirwakake Views - Viewability gampang diapusi dening bot lan lalu lintas non-manungsa liyane.
  3. Quality - Anggaran kanggo kualitas, dudu jumlah. Alokasi dhuwit adoh saka situs buntut dawa ing ijol-ijolan iklan, ing endi penipuan luwih akeh lan tuku inventaris ing situs premium, premium.
  4. Transparansi Panjaluk - Yen agensi utawa pemasok inventaris iklan ora bisa nuduhake saben iklan sampeyan
    kesan wis kasedhiya, aja digunakake.

Download Pandhuan Digital Publisher kanggo Ngukur lan Ngatasi Lalu Lintas Bot

One comment

  1. 1

    Hai Douglas - artikel kasebut kalebu subyek penipuan klik, nanging ora menehi solusi nyata, amarga penipuan klik bisa uga ora mesthi kena lalu lintas bot. Gagasan kudu ngati-ati banget karo setelan sing ana gandhengane karo target geo (kaya sing ana ing sangisore + opsi lanjutan). Uga nggunakake piranti lunak khusus, kayata http://www.xionagrup.ro bakal dadi ide sing apik, utawa nggunakake parser log kanggo ndeleng IP utawa kelas sing ngeklik iklan sampeyan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.