CleverTap: Analisis Pemasaran Seluler lan Platform Segmentasi

CleverTap mbisakake para pemasar seluler kanggo nganalisa, segmen, melu, lan ngukur upaya pemasaran seluler. Platform pemasaran seluler nggabungake wawasan pelanggan wektu nyata, mesin pamisahan canggih, lan alat keterlibatan sing kuat dadi siji platform pemasaran cerdas, saengga gampang dikoleksi, dianalisis, lan ditindakake miturut wawasan pelanggan ing milidetik.

Ana limang bagean platform CleverTap:

  • Dashboard ing ngendi sampeyan bisa misahake pangguna adhedhasar tumindak lan properti profil, mbukak kampanye sing dituju menyang segmen kasebut, lan nganalisa kinerja saben kampanye.
  • SDK sing ngidini sampeyan nglacak tumindak pangguna ing aplikasi seluler lan situs web sampeyan. SDK uga ngaktifake sampeyan nggawe aplikasi kanthi menehi akses menyang data profil pangguna.
  • API sing ngidini sampeyan push profil pangguna utawa data acara saka sumber menyang CleverTap. API kita uga ngidini sampeyan ngekspor data saka CleverTap kanggo analisis alat BI lan nambah informasi pelanggan ing CRM.
  • integrasi kanthi platform komunikasi kaya SendGrid lan Twilio, panyedhiya atribusi kaya Cabang lan Tune, lan platform pemasaran ulang kaya Jaringan Pemirsa Facebook.
  • Webhooks sing ngidini sampeyan micu alur kerja ing sistem backend yen wis entuk kualifikasi.

Deeplinking CleverTap

Fitur Platform Pemasaran Seluler CleverTap:

  • Funnels - Temokake kanthi tepat ing pangguna pangguna.
  • Klompok Retensi - Ukur pirang-pirang pangguna anyar sampeyan sing bali.
  • Mili - Nggambarake Cara Nganggo Navigasi Liwat Aplikasi Sampeyan
  • Pivots - Fitur industri kaping pisanan kanggo visualisasi data lan wawasan pelanggan sing luwih apik.
  • Profil pangguna sing sugih - Profil pangguna sing sugih supaya luwih ngerti pangguna
  • Mbukak kunci - Lacak lan analisa instal aplikasi.
  • Crossovers Piranti - Goleki siji pangguna nalika pindhah saka seluler menyang tablet menyang desktop.
  • Nganggo Pangguna ing Saluran sing Luwih Liwat - Pengaruh pelanggan kanthi nggawe kampanye keterlibatan khusus sing nyambung ing saben saluran.
  • Journeys - Mbangun lan ngirim kampanye omnichannel kanthi visual adhedhasar tumindak, lokasi, lan tahap siklus pangguna.
  • Kampanye sing Cerdas - Jalanake kampanye sing wis ditemtokake kanggo makaryakke pangguna, ndorong keterlibatan, lan nyuda churn.
  • Kampanye sing Dipicu & Dijadwalake - Jadwalake kampanye kaping siji, bola-bali, lan micu adhedhasar prilaku lan profil pangguna.
  • wong - Kirim pesen khusus nggunakake jeneng, lokasi, lan prilaku kepungkur kanggo ndorong keterlibatan.
  • A / B Testing - Bandhingake salinan, aset kreatif, utawa panggilan tumindak kanggo olahpesen sing luwih efektif.
  • Segmentasi Panganggo - Pangguna klompok adhedhasar info kegiatan, lokasi, lan profil supaya bisa melu kanthi nyata.
  • Push Notifikasi - Kirim pesen sing dipersonalisasi kanthi tepat wektu langsung menyang piranti seluler pangguna.
  • Pesen Email - Melu pangguna ing njaba aplikasi kanthi pesen email sing ditarget.
  • Kabar ing Aplikasi - Kirim kabar ing aplikasi sing relevan adhedhasar identitas lan prilaku pangguna.
  • Kabar SMS - Kirimake informasi sensitif wektu kanggo pangguna kanthi pesen teks sing dipersonalisasi.
  • Kabar Push Web - Tekan pangguna ing browser web sanajan ora ana ing situs web sampeyan.
  • Iklan pemasaran ulang - Gabung maneh pangguna tartamtu kanthi nargetake Facebook Ads menyang klompok pangguna kasebut.

Keterlibatan CleverTap

 

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.