ClearSlide: Platform Presentasi kanggo Enablement Sales

enablement sales clearslide

Miturut riset sing ditindakake dening Forrester, 62 persen pimpinan sales pengin visibilitas luwih akeh ing kegiatan penjualan, lan mung 6 persen sing yakin bisa nampa wawasan sing akurat. Akibate, pimpinan sales berjuang ngerti apa wakil, tim, lan konten sing bener-bener efektif ing siklus penjualan - paling ora nganti ana kesempatan utawa menang.

ClearSlide, platform presentasi sing bisa didol, wis dirilis engagement lan Follow, fitur anyar sing mbantu para pamimpin sales ngawasi, nganalisis, lan tumindak ing data kinerja penjualan.

Pemimpin penjualan digunakake ClearSlide Keterlibatan lan Tututi kanggo ngawasi wilayah sales kritis:

  • Kegiatan Sales - Manajemen penjualan bisa dilaporake nalika repetisi rapat rapat lan nalika ngirim email pelanggan, kanthi bahan apa sing bakal dilindhungi. Iki bisa mbantu pembinaan karo manajer lan wakil republik lan mbantu ngenali apa sing bakal ditindakake lan ing endi ana alangan kanggo nerusake bisnis.
  • Keterlibatan Panuku - Manajemen penjualan bisa ndeleng kepiye akun nanggapi konten. Nalika ngetutake akun, dheweke bakal nampa kabar cepet nalika konten dibukak lan suwene wektu sing ditindakake pelanggan. Kanggo rapat online, ClearSlide ngetung kepiye keterlibatan utawa gangguan saben pamiarsa ing level slide-by-slide. Data iki banjur dikompilasi dadi rating keterlibatan pelanggan sakabèhé, sing bisa ditandhani karo kesempatan liyane sing dideleng para sales.
  • Content - Manajemen penjualan bisa ndeleng konten sales lan marketing sing ana gandhengane karo level keterlibatan sing paling dhuwur. Dheweke bisa menehi instruksi marang wakil penjualan supaya nggunakake konten sing paling apik lan mengkoordinasi karo pemasaran kanggo ngoptimalake olahpesen.

Keterlibatan lan Follow bakal mbantu para pamimpin dodolan supaya bisa terus dandan sajrone organisasi. Kita ngrancang alat iki kanggo menehi visibilitas marang para pamimpin dodolan sing dibutuhake kanggo ngembangake strategi sales adhedhasar data hard. Nggunakake Keterlibatan lan Tututi, organisasi sales bakal bisa nggunakake wektu lan wektu pelanggan kanthi paling apik. Raj Gossain, VP Produk, Clearslide.

Ringkesan Clearslide

Platform ClearSlide menehi pamimpin sales babagan wawasan babagan kegiatan wektu nyata tim lan nyedhiyakake jero Analytics babagan jinis konten sing pungkasane paling mengaruhi pelanggan. Kanggo profesional sales, ClearSlide ngidini komunikasi sing gampang karo pelanggan lan prospek, online utawa pribadi, nggunakake aplikasi web utawa seluler ClearSlide.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.