Clearmob: Nambah Kinerja Kampanye Facebook ing Real-Time karo AI

Clearmob

Clearmob fokus ing optimalisasi tawaran kanggo iklan Facebook lan Instagram. Algoritme nampilake data kampanye Facebook sampeyan kanthi nyata lan nyedhiyakake rekomendasi supaya nambah bathi kanthi siji klik. Sampeyan bisa milih metrik sing pengin ditambahake lan ndeleng persis manawa rekomendasi kasebut bisa mbantu nggayuh target.

Bareng, kita wis nggawe algoritma sing sinau babagan nggawe model rega dinamis kanggo kampanye lan menehi wawasan adhedhasar data sing dipasang karo rekomendasi khusus kanggo maksimal kinerja sampeyan. Kanthi meksa tombol, sampeyan bisa ngowahi wawasan menyang tumindak ing platform kasebut.

Sophia Li, Filosofi Kita

Fitur Clearmob

  • Algoritma sing sinau: Yen nggunakake luwih akeh, luwih akeh Clearmob mbantu sampeyan entuk bathi kanthi ngerti tren unik lan spesifik ing data.
  • Model rega dinamis: Kanthi Clearmob, sampeyan mung bakal mbayar regane sing sampeyan entuk saka papan sing sampurna adhedhasar tren penawaran langsung.
  • Rekomendasi kanggo nggedhekake kinerja: Kapan sampeyan log in, sampeyan bakal entuk data lengkap kanthi pandhuan babagan carane nggunakake kesempatan rega dinamis.
  • Nguripake wawasan menyang tumindak: Yen sampeyan setuju karo rekomendasi, sampeyan bisa ngowahi kanthi mung sak klik - ora perlu setelan lan saklar sing mbutuhake wektu.

Kanthi meh ora ana gaweyan, penjualan dadi 30% amarga Clearmob.

Andrew Jiang, CEO Sentio

Platforme gampang:

  1. Sambungake akun Facebook sampeyan
  2. Clearmob nganalisa data lan golek kesempatan
  3. Gunakake rekomendasi kanthi siji klik

Miwiti karo Clearmob

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.