Kepiye Cara Mbersihake Daftar Pelanggan Tambah CTR 183.5%

dhaptar pelanggan

Kita biasane ngiklanake situs sing duweni luwih saka 75,000 pelanggan ing dhaptar email kita. Sejatine iku bener, kita duwe masalah pangiriman sing angel nalika kita isih akeh mlebu ing folder spam. Nalika 75,000 pelanggan katon apik nalika sampeyan lagi golek sponsor email, pancen elek nalika profesional email menehi ngerti yen dheweke ora entuk email amarga wis macet ing folder sampah.

Minangka papan sing aneh yen aku lan aku sengit. Apamaneh kasunyatan manawa kita duwe loro ahli email beda minangka sponsor - 250ok lan Aja lali. Aku malah njupuk sawetara takon saka ahli Greg Kraios ing sawijining wawancara anyar ing kana dheweke nyeluk aku dadi spammer.

Inti ing dilema aku yaiku kasunyatan manawa pengiklan golek dhaptar gedhe. Sponsor dhaptar email ora mbayar kanthi klik-tayang, mbayar miturut ukuran dhaptar. Asile, aku ngerti yen aku ngresiki dhaptar, aku bakal adus kanggo bathi pariwara. Sanalika, nalika promosi dhaptar gedhe bakal narik kawigaten para pengiklan, ora tetep pengiklan sing ngarepake luwih akeh keterlibatan.

Yen aku pengin dadi pemasar sing apik lan conto kanggo pamirsa, saiki wayahe ngresiki kita buletin saben dina lan mingguan dhaptar:

  1. Aku mbusak kabeh alamat email saka dhaptar sing wis ana ing dhaptar luwih saka setaun nanging ora nate mbukak utawa diklik ing email. Aku milih setaun minangka tes yen ana musim mangsane wong-wong bisa lengganan, nanging ngenteni musimane ngawasi buletin kanggo artikel sing relevan.
  2. Aku mbukak dhaptar sing isih ana liwat Neverbounce menyang mbusak alamat email sing bermasalah saka dhaptar - mumbul, pakai, lan alamat email catchall.

Ngerti manawa aku bakal ngalahake jumlah pelanggan kanthi medeni, medeni, nanging ngasilake sawetara asil sanget sawise 2 minggu ngirim buletin:

  • Kita ngilangi 43,000 pelanggan email manawa kita wis nglumpukake sajrone dasawarsa kepungkur lan saiki kita isih kari dhaptar 32,000.
  • Tingkat penempatan kothak mlebu mundhak akeh 25.3%! Aku ora nate mbayangake sepira alamat email sing wis mati - dheweke saya seneng - aku seneng yen Greg nggawe aku kepincut ing wawancara kasebut.
  • Amarga kita saiki wis mlebu ing kothak mlebu, ing tarif mbukak tambah 163.2% Lan kita tingkat klik-tayang dening 183.5%!

Saiki, sadurunge sampeyan ngucapake ... uga, Douglas sampeyan mung dibagi karo denomator anyar lan mulane sampeyan nambah. Ora. Iki minangka delta antarane tarif mbukak lawas lan tarif mbukak anyar, lan RKT lawas karo RKT anyar. Masalah karo dhaptar pancen ana akeh pelanggan sing ora aktif lan ora ana kegiatan.

Kita isih duwe sawetara ISP sing bermasalah sing ora nempatake ing kothak mlebu, nanging luwih entheng sadurunge taun sadurunge! Saiki kita mikir babagan nggawe aturan ing layanan email sing kanthi otomatis ngresiki iki saben wengi. Kita uga nambahake gendera opsional kanggo dhaptar wiji kanggo mesthine ora bisa diresiki, amarga ora nate mbukak utawa ngeklik email.

pambocoran: 250ok lan Aja lali kalorone dadi sponsor saka publikasi Martech kita.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.