10 Bedane Pemasaran Media Klasik lan Sosial

Ing blog pemasaran, Robert Weller ngringkes 10 prabédan utama ing antarané pemasaran media klasik lan sosial saka buku Thomas Schenke Pemasaran Media Sosial lan Recht ning kene infographic.

Dhaptar lengkap, nyedhiyakake kaluwihan kacepetan, struktur, permanen, platform, legalitas, arah, lan sifat komunikatif. Ana akeh direktur pemasaran tradisional sing makarya ing perusahaan saiki sing durung ngerti bedane uga ora ngerti kaluwihane - muga-muga infographic iki mbantu nemtokake aspek utama.

marketing klasik-vs-digital

6 Komentar

  1. 1

    Halo Douglas,
    sepisanan matur nuwun kanthi sanget amarga nuduhake infographic, aku seneng wis migunani!

    Kapindho, aku mung nganyari supaya luwih apik. Nuwun sewu amarga ora nyenengake 😉 Sampeyan bakal nemokake versi 2 ing blogku (tautan sing padha digunakake ing artikel sampeyan).

  2. 4

    10 Bedane Pemasaran Klasik lan Media Sosial- iki pancen artikel sing apik. Sawetara kali nggoleki Prabédan Antarane Pemasaran Sosial lan Media Sosial, lan ing kene aku bakal entuk wangsulan. Matur nuwun

  3. 5
  4. 6

    Perbandingan menarik babagan pemasaran klasik lan pemasaran digital. Kanthi internet, kita bisa nggunakake anggaran sing luwih murah lan entuk asil sing padha. Matur nuwun kanggo nuduhake.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.