Kutipan lan Ko-Kutipan kanggo SEO Lokal

peta dalan

Algoritma pagerank umume dimainake amarga kabeh sing dibutuhake yaiku wong SEO topi ireng sing nggawe link kaya kata kunci bali menyang situs. Suwe-suwe, ora preduli ing endi link dibangun, situs iki bakal pangkat. Google ngerti manawa asil mesin telusuran dadi gamet lan sabanjure nambahake algoritma kanggo njupuk antrian kualitas liyane. Kualitas situs sing ngubungake lan relevansi konten sing dimainake uga kepiye populer situs penghubung lan situs tujuan ing media sosial.

Apa sing diarani Kutipan? Co-kutipan?

Nalika nerangake asil mesin telusuran lokal lan peringkat kanggo bisnis sampeyan, backlink lan nyebutake ora mung siji-sijine game. Kutipan terus saya populer Google kanggo nemtokake validitas lan panguwasa bisnis ing asil telusuran lokal. Kutipan ora ana tautan, teks kasebut bisa dibedakake karo teks liyane ing sawijining kaca. Salah sawijining conto yaiku alamat lengkap lan nomer telpon bisnis sampeyan.

Kanthi ora ana tautan, Google bisa nemtokake popularitas bisnis lokal sampeyan pirang-pirang situs kualitas dhuwur ngemot alamat bisnis lan / utawa nomer telpon sampeyan. Iki dikenal minangka kutipan. Lan situs liyane sing nyathet kutipan sing padha sing nyambung liwat situs yaiku kutipan. Coba pikirake… alamat sing didhaptar ing situs apa wae bisa ngasilake sesambungan sing dibutuhake Google kanggo nemtokake hubungan antarane konten lan bisnis lokal.

Ndhaptar alamat bisnis lan nomer telpon ing kaca sing nduweni tembung kunci sing cocog karo bisnis sampeyan saiki bisa dadi peringkat kanggo kombinasi tembung kunci ing asil telusuran lokal.

Apa iki tegese sampeyan kudu metu lan tuku paket pengajuan direktori kanggo bisnis sampeyan? Pancen ora. Google wiwit diskriminasi direktori sing kurang kualitas sing mung link kanggo bisnis. Nanging, dheweke menehi kawigaten luwih akeh babagan kutipan ing situs kualitas apik sing nyathet informasi bisnis sampeyan. Tugas sampeyan kanggo nggawe manawa informasi sing diwenehake saiki lan akurat!

Apa sampeyan bisa mbantu?

  • Priksa manawa kalebu jeneng bisnis, alamat lan nomer telpon saindhenging situs sampeyan. Priksa manawa informasi dhaptar sampeyan konsisten ing kabeh situs. Disaranake supaya klien nyithak informasi kasebut kanthi jelas ing saben kaca.
  • Dhaptar lan jaga bisnis karo Google lan Bing.
  • Nggunakake potongan sing sugih kanggo bisnis lokal ing situs sampeyan supaya mesin telusuran bisa entuk informasi geografis sing dibutuhake.
  • Yen ana kesempatan kanggo bisnis sampeyan kasebut ing sawijining artikel, press release utawa postingan blog - priksa manawa kalebu alamat surat lengkap lan nomer telpon. Kutipan kasebut ing konten tembung kunci sing pengin relevan kanggo sampeyan migunani banget.

Kepiye sampeyan bisa nemokake situs Kutipan?

panemu-kutipan lokal

Whitespark duwe pencari kutipan lokal. Alat kasebut ngidini sampeyan ngetik keyphrases lan ngenali variasi prase kunci liyane. Alat kasebut ngasilake dhaptar situs kutipan kanggo situs peringkat paling dhuwur. Uga, sistem iki ngidini sampeyan nglacak kutipan sing wis ana dadi ora mbuang-buang wektu.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.