SEO Lokal: Apa sing diarani Kutipan? Bangunan Kutipan?

Apa sing diarani Bangunan Kutipan?

Panelusuran lokal minangka getih saka meh kabeh organisasi sing ngladeni wilayah lokal. Ora masalah manawa dadi franchise nasional sing duwe lokasi ing macem-macem kutha, kontraktor atap, utawa restoran ing lingkungan sampeyan ... telusuran kanggo bisnis online nuduhake maksud sing luar biasa yen tuku sabanjure.

Suwe-suwe, kunci supaya diindeks kanthi regional yaiku nduwe kaca sing dikembangake kanthi apik sing bisa ngobrol karo kutha tartamtu, kode pos, kabupaten, utawa marker regional liyane sing bisa ngidentifikasi bisnis sampeyan minangka lokal. Kunci kanggo peringkat regional yaiku njamin direktori bisnis ndhaptar sampeyan supaya crawler Google bisa verifikasi wilayah sampeyan kanthi akurat.

Nalika telusuran lokal berkembang, Google ngluncurake Google My Business lan ngaktifake bisnis duwe kontrol sing luwih apik babagan asil telusuran geografis liwat kaca asil mesin telusuran "peta peta". Ditambah karo kegiatan lan ulasan sing apik, perusahaan sampeyan bisa mundhak dadi puncak pesaing kanthi njaga kehadiran lokal sing aktif.

Nanging duwe direktori, akun Google My Business, lan ngoleksi ulasan ora mung kunci kanggo telusuran lokal. Google wis trampil nggawe algoritma sing bisa ngenali nyebutake perusahaan online tanpa backlink. Iki dikenal minangka citation needed.

Apa sing diarani Kutipan?

Kutipan minangka nyebutake digital babagan karakteristik unik bisnis sampeyan kanthi online. Bisa uga kalebu jeneng merek utawa lini produk sing khas, alamat fisik, utawa nomer telpon. Iki dudu link.

Nalika akeh konsultan telusuran sing sibuk nyoba entuk review lan backlink, perusahaan lokal uga bisa nambah visibilitas telusuran lokal liwat kutipan.

Apa sing diarani Bangunan Kutipan?

Kutipan bangunan minangka strategi kanggo mesthekake yen merek sampeyan kasebut kanthi online liwat situs web liyane kanthi kutipan sing konsisten. Yen mesin telusuran asring lan bubar ndeleng kutipan online sing unik kanggo bisnis sampeyan, tegese bisnis sampeyan luwih dipercaya lan bakal terus menehi peringkat kanggo telusuran sing didhukung lokal kanthi online.

Bangunan Citation luwih penting tinimbang saiki amarga bisa nggawe situs web online lokal. Ing jagad sing setengah saka kabeh telusuran Google duwe referensi lokal, iki minangka strategi kritis.

Panelusuran Swara lan Kutipan

Kanthi tuwuhing telusuran swara, duwe kutipan sing konsisten lan akurat dadi luwih kritis. Panelusuran swara ora menehi sampeyan kesempatan kanggo ngunjungi tamu kajaba bisnis sampeyan minangka wangsulan lan data sing diwenehake menyang mesin telusuran iku akurat.

Luwih saka 1 saka 5 wong nggunakake telusuran swara lan 48% pangguna telusuran swara wis nggoleki informasi bisnis lokal.

Uberall

Uberall minangka platform sing ngidini manajemen data lokasi nyimpen nyata-nyata ing kabeh platform telusuran, sistem pemetaan, lan saluran media sing nyurung penjualan. Uberall mbisakake bisnis kanggo ngatur bisnis online, reputasi lan interaksi pelanggan kanthi real-time ing sawijining platform sing diarani cloud marketing lokasi.

Nyuwun Demo Uberall

Uberall uga wis diluncurake Uberall Penting, versi gratis platform sing dirancang kanggo ndhukung bisnis kesehatan lokal, pengecer lan restoran sajrone pandemi kasebut. Dheweke bisa nggunakake Uberall Essential kanggo nganyari dhaptar kanthi gratis ing Google, Apple, Facebook, Bing, Yelp lan liya-liyane.

Dheweke wis nerbitake infographic iki, Bangunan Kutipan, sing nyedhiyakake ringkesan kutipan, bangunan kutipan, lan mupangat strategi.

Infographic: Apa sing diarani Kutipan?

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.