Intrusi Pamrentah AS Bali ing CISPA

cispa

Apa padha… yen ana siji perkara sing ora bisa ditindakake pemerintah, mula bakal nglanggar kebebasane bangsane. Undhang-undhang Perlindhungan lan Perlindhungan Intelijen Cyber ​​(CISPA) minangka pengulangan sabanjure KUNCI. Nanging, tagihan iki ora duwe kabotan sepihak kanggo kabeh wong.

Alesan kenapa sawetara perusahaan kaya Facebook bisa ndeleng tagihan iki kanthi ora kabotan amarga sejatine ana sing nyedhiyakake. Miturut Yayasan Frontier Elektronik:

iki cybersecurity tagihan bakal menehi perusahaan pass gratis kanggo ngawasi lan nglumpukake komunikasi, kalebu data pribadi sing akeh banget kaya pesen teks lan email sampeyan. Perusahaan bisa ngirim data grosir kasebut menyang pamrentah utawa wong liya yen diklaim kanggo "tujuan keamanan siber.

Miturut pendapat saya, iku sing nggawe tagihan iki luwih angel tinimbang SOPA. Nalika SOPA dadi publik, kabeh wong sengit lan perusahaan gabung karo konsumen kanggo mungkasi. Ancaman sing nyebabake virtual mungkasi Internet nggawe pamrentah mundur. Nanging, wektu iki, para pelobi dididik awake dhewe lan nulis ulang verbiage kanggo mbujuk perusahaan lan mbagi keberatan. Pelanggan bakal duwe wektu sing luwih angel nyoba kanggo mungkasi tagihan iki… utawa sabanjure… utawa sabanjure. Kekuwatan sing bakal ora bakal mandheg.

cispa 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.