CISPA Ora Mati

CISPA

Kapan sampeyan ndeleng RUU sing diwiwiti ing Senat lan Kongres sing duwe luwih saka setengah milyar dolar saka para pelobi perusahaan, mesthine sampeyan kudu mriksa kanthi cetha minangka warga negara. Kaya sing ditulis, CISPA ora bakal nglindhungi kita saka ancaman cyber, nanging bakal nglanggar hak Amandemen kaping 4 kanggo privasi.

  • Iki ngidini pamaréntah ndelok sampeyan tanpa nawarake.
  • Iki nggawe sampeyan uga malah ora bisa ngerteni babagan kasebut sawise kasunyatan.
  • Iku ndadekake perusahaan ora bisa digugat nalika nindakake ilegal ing data sampeyan.
  • It ngidini perusahaan nyerang cyber saben liyane lan individu ing njaba ukum.
  • Iki nggawe kabeh kabijakan privasi ing web minangka titik utama, lan nglanggar amandemen kaping 4.

Amandemen kaping papat kanggo Konstitusi Amerika Serikat

Hak-hak masarakat supaya aman ing awake dhewe, omah, kertas, lan efek, tumrap telusuran lan kejang sing ora wajar, ora dilanggar, lan ora ana Waran sing diterbitake, nanging amarga ana kemungkinan, didhukung dening Sumpah utawa negesake, lan utamane nggambarake papan sing bakal digoleki, lan wong utawa barang sing arep dicekel.

cispa-ora-mati

Tulung terusake njupuk tindakan lan nentang CISPA.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.